Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující video: Matka surově drží batole a nechává mu dělat tetování

Na šokujícím videu je vidět, jak matka svírá svoje dítě v náručí a nechává mu dělat tetování.
Na šokujícím videu je vidět, jak matka svírá svoje dítě v náručí a nechává mu dělat tetování.  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: psch - 
28. ledna 2013
15:12

Internet obletělo šokující video, na kterém je zachycena matka, jak svírá své miminko v náručí a nechává mu dělat tetování. Záběry vzbuzují rozruch. Lidé jsou otřeseni a volají po spravedlnosti.

Na naprosto otřesném videu svírá maminka sotva dvouleté batole v náručí a za obrovského pláče mu nechává dělat tetování. Tatér se s chlapečkem taky nepáře, ukazuje matce, jak má dítě držet, aby mohl v klidu tetovat.

V jedné chvíli je slyšet, jak matka říká „mire, mire“, španělsky podívej, poukazujíc na pláč a řev dítěte. Co je s těmi lidmi, sakra, špatného? ptají se uživatelé v internetových diskuzích.

V pozadí videa, které se na internetu objevilo o víkendu, je slyšet tvrdá muzika. Záběry údajně pocházejí z hlavního města Kuby Havany.

Rozčílení uživatelé volají po spravedlnosti, někteří píší, ať jí nechají na čelo vytetovat nápis „ŠPATNÁ MATKA“, jiní říkají, že podobní lidé by neměli mít děti...

Podívejte se na otřesné záběry:

stupidus ( 31. ledna 2013 00:34 )

Máš pravdu. Rentierskej je totální idiot!

pepazdp ( 30. ledna 2013 02:34 )

On neni rozdíl mezi mužskou a ženskou obřízkou?????On neni rozdíl mezi tím, když chlapovi ušmiknou kousek kůže, což kromě chvíle bolesti, jak jsem slyšel, nemá žádný další důsledky na funkci a požitek ze sexu a meti tím, když ňáká šamanka rezavou kudlou malý holce bez umrtvení a za nulovejch hygienyckejch podmínek ušmikne malý i velký stydká pasky a většinou i poštěváček, pak jí ty rány k sobě sešije tak, že zůstane jenom ouzkej vchod do pochvy a holce to srůstá v děsnejch bolestech a když neumře na ifekci, tak je do konce života zmrzačená, nikdy nepozná požitek ze sexu, žádnej orgazmus, nic jenom bolest, když má rodit, tak jí musej rozříznout aby se dítě dostalo ven a hned po porodu jí zas zašijou a ona trpí hůř jak zvíře. Tohle je podle tebe vážně stejný jako mužská obřízka????

pepazdp ( 30. ledna 2013 02:23 )

Seš větší sadista než ona Na Kubě je tohle normální, jenom to většinou nikdo netočí. Nemaj čím.

pepazdp ( 30. ledna 2013 02:21 )

No jo, Kuba, co dodat?

mmissa ( 29. ledna 2013 23:27 )

přesně.!!!

Zobrazit celou diskusi