Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Prostitut znásilnil sestru (8): Hraj si s mým skřítkem, vybízel dívku k sexu!

Autor: Jitka Pecharová - 
29. ledna 2013
07:39

Svoji nevlastní sestru Janu zneuctil v jejích osmi letech Ladislav Š. (27) z Pardubicka. Dívka znásilnění tajila a psychicky se trápila sedm let, než vše vyšlo najevo. Bratr dnes 15letou sestru tehdy zřejmě i nakazil pohlavní chorobou.

Zvráceného muže policie zatkla v době, kdy již vedl svůj vlastní život bez rodičů nevlastní sestry a bratra. Domov vyučený kuchař opustil krátce po údajném znásilnění dívky, kdy mu bylo 20 let. Před zadržením se prý živil jako prostitut v Holandsku.

Sestru jsem jen osahával, ke styku nedošlo, hájil se muž

„Ke kontaktu se sestrou došlo, ale šlo jen o osahávání, ne o styk,“ reagoval Ladislav Š. na nařčení u hradeckého krajského soudu, který mu může za znásilnění sestry napařit až 12letý trest. „Ležel jsem tehdy na posteli a onanoval, když nečekaně přišla do pokoje. O mém pohlavním orgánu jsem jí řekl, že je to skřítek, a aby si ho pohladila. Nevím, co mě vedlo k tomu, že jsem ji zapojil do hrátek. Byl to zkrat,“ řekl obžalovaný.

Žalobkyně ale výpovědi muže o pouhém osahávání nevěřila. Bylo jí divné, že by již školačka věřila pohádce o skřítkovi a neznala rozdíly mezi mužem a ženou. U Jany se navíc objevila nemoc tzv. kondylomata, přenosná při styku. A její bratr přiznal, že ji také má, což jen podporovalo nařčení, že došlo k souloži.

Dívka se psychicky složila, trpí vážnou poruchou

Po znásilnění se u Jany začala rozvíjet posttraumatická stresová porucha, která nadále trvá a je vážná. Dívka ztratila zájem o kontakt s okolím, objevily se u ní výkyvy nálad, nespavost a noční můry. Navíc přestala zvládat studium.

„Asi jsem mé sestře ublížil, a je to neomluvitelný, ale nebylo to tak, jak je uvedeno v žalobě. Podle mě vzhledem ke svému věku ani nevěděla, co dělá,“ bagatelizoval přesto nařčení Ladislav Š.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

peterwilliams ( 29. ledna 2013 20:26 )

visersivoko

saryka ( 29. ledna 2013 16:52 )

***e,***e.kéž by jsi měl *** natrhnutou

dissent ( 29. ledna 2013 15:29 )

Takovej vychrtlej hnusák,uříznou mu toho nakaženýho pincka a narvat mu ho do pr.dele.Holce zkazí život a chová se jako by se nic nestalo,kretén.

hela52 ( 29. ledna 2013 15:27 )

co je platný že ho chytnou kdy pak trest skoro žádný.

sores ( 29. ledna 2013 14:21 )

Chudák holka! Jemu dobytkovy by měl být okamžitě uříznutý ten jeho hnusák kterým zničil nevinné holce život! Žádný soudy a léčení, ufiknout mu ho a už se ho nikdo nikdy nebude muset bát ohledně znásilnění! Má štěstí že žije v Česku, jinde by to odskákal tvrdě.

Zobrazit celou diskusi