Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

První slečna píše na facebooku: Tak jsem slyšela, že se stěhujem!

Autor: mok - 
27. ledna 2013
14:12

První slečna České republiky Kateřina Zemanová má z úspěchu svého tatínka velkou radost. Stejně jako jejímu otci jí nechybí smysl pro humor, a tak na svůj Facebook napsala: "Tak jsem slyšela, že se stěhujem." Její kamarádi neváhali a začali se ptát, kdy bude na Hradě párty.

Česká republika zná od soboty jméno nového prezidenta, kterým se stal Miloš Zeman, a protože jej po celou dobu velmi podporovala dcera Kateřina, vysloužila si titul první slečna. I pro ni to bude velká změna. Prozatím má starosti se stěhováním. "Tak jsem slyšela, že se stěhujem," píše Kateřina Zemanová na svém profilu.

A kam se vlastně stěhuje?

Miloš Zeman se v nedělní diskuzi televize Prima Family nechal slyšet, že se z časových důvodů zřejmě přestěhuje na Hrad. Z domova v pražských Stodůlkách to má totiž celkem daleko. Katčini kamarádi se tak začali těšit, že se brzy podívají do míst, kam obyčejní smrtelníci nemohou. A doufají, že jim tam sympatická první slečna přichystá kolaudační večírek.

Podpora

 Kateřina byla svému otci velkou oporou, protože její maminka a nová první dáma se drží spíše v ústraní a kamerám se vyhýbá.

Podporovat se jej snažila i na sociálních sítích. Na svém facebookovém profilu si dokonce vyvěsila slavnou fotku svého otce děsícího televizní moderátorku hrou na aligátora.


panda82 ( 31. ledna 2013 08:04 )

Kateřino, přejí vám hodně síly, aby jste ty ataky ustála, a pamatujte na jedno české přísloví kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem, a závist je strašně zlá, Počítejte s tím, že vlezlí reportéři a fotografové umí být hodně zlí, Tak pevné nervy

leyla ( 29. ledna 2013 14:56 )

Vyvztekat? jo prostě nesouhlasíme se zvolením Zemana, ale na faktu stejně nic nezměníme, jen je to náš názor, to snad můžeme mít ne?je trapný i s toiu jeho dcerou nebo milenkou nebo co toje!!!

jenda_benda ( 28. ledna 2013 17:17 )

A ty mu závidíš!!

marieelle ( 28. ledna 2013 17:04 )

Politicky gramotný občan by nedopustil dnešní situaci. Nevalný volební systém. měl být na kandidátce i Tomio Okamura.

pavkka ( 28. ledna 2013 15:20 )

Líbání dcery panem prezidentem je nechutné.Tak se líbá milenka. FUJ. Jinak si myslím, že všeznalý pan prezident, po vzoru Putina, bude objevovat nové planety atd. Zatím se zmohl jen na pád po vzoru Jelcina a ještě zbaběle obvinil ochranku. Asi ho má nosit. Ochranka ho má chránit, a ne učit chodit.

Zobrazit celou diskusi