Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na univerzitě v Houstonu se střílelo: Střelce dopadli včas, zranil jen dvě osoby

Autor: ČTK, mokk - 
22. ledna 2013
22:36

Amerikou i nadále obchází postrach šílených střelců! A občas nečekaně udeří. Na vysoké škole v Houstonu byly postřeleny dvě osoby a policie musela evakuovat objekt. Údajný střelec je už zadržen.

Střelba vypukla u knihovny v areálu houstonské školy Lone Star College. Policie evakuovala objekt, do kterého byl zakázán vstup. Na záběrech pořízených z vrtulníku místní televizní stanice KTRK bylo vidět, jak záchranáři přijeli ke dvěma ležícím tělům.

Důvod střelby, ani její původce není zatím znám. V USA se od prosincového masakru ve škole v Newtownu ve státě Connecticut, kde útočník zastřelil 20 dětí a šest dospělých, diskutuje o možných opatřeních, která by vedla k omezení počtu lidí usmrcených a zraněných zbraněmi. Sérii návrhů nedávno představil americký prezident Barack Obama.

peterwilliams ( 23. ledna 2013 06:00 )

a hlavně že v Česku se nezabíjí , že? po 89 to nemá obdoby!!

peterwilliams ( 23. ledna 2013 05:59 )

cinderella1 ( 23. ledna 2013 00:13 )

a tohleto je ceska demokracie v praxi Decathlon??? Vsude se to se//re, nejenom v americe! Muže s bodnými ranami po celém těle zachraňovali večer zdravotníci na ubytovně v Plzni na Borech. Zdroj: http://plzen.idnes.cz/napadeni-muze-na-ubytovne-v-ulici-zikmunda-wintra-fvu-/plzen-zpravy.aspx?c=A13 0122_203055_plzen-zpravy_pp

cinderella1 ( 23. ledna 2013 00:09 )

Pleskaci prestante si vymyslet, to snad neni ani mozne jak vy ty lidi tady oblbujete. Tady ten napis jste si vycucali prave ted z prstu? Střelce dopadli včas, zranil jen dvě osoby ... uzasne! Strileli dva lide (jeden na druheho, predtim se pohadali a jen jeden z nich byl studentem te skoly), pripletl se jim tam udrzbar, ktereho postrelili a jeste dalsi 2 osoby, (takze celkem 3 postreleni). Zatim chytili jen jednoho ze strelcu, druhy stale nenalezen.

Zobrazit celou diskusi