Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík zabil přítelkyni (†23) a pak napálil do stromu! Sebevražda?

Autor: Slávka Červená, Pavel Ryšlink - 
13. ledna 2013
16:39

Pravděpodobně žárlivost byla příčinou vraždy mladé dívky (†23) v Kroměříži. Její tělo našli v sobotu dopoledne hasiči v hořícím panelovém bytě. Záhy jeli ke smrtelné nehodě. Muž (29) napálil do velkého stromu. Ukázalo se, že obě tragedie spolu souvisejí. Muž spáchal sebevraždu poté, když podle všeho dívku, s kterou chodil, zabil.

Hasičům byl oznámen požár v 9.50. Hořelo v přízemí pětipodlažního paneláku na kroměřížském sídlišti. Uvnitř našli tělo mladé ženy (†23). Podle sousedů tam bydlela ještě s jednou dívkou v podnájmu teprve dva měsíce.  „Ani jsme je pořádně neznali,“ konstatovali. V sobotu dopoledne však byla v bytě jen poškozená.Na chodbě i venku byly podle svědků stopy krve.

Za necelou čtvrthodinu po této události – v 10.04, byli hasiči voláni ke smrtelné nehodě. Mladý muž (29) napálil v obci Popovice na Kroměřížsku do velkého stromu. Na místě byl mrtvý.

Policie je zatím na informace skoupá. „Můžeme jen potvrdit, že se oba tito lidé znali a že zemřeli krátce po sobě,“ uvedla mluvčí krajské policie Jana Macalíková. „Soudní lékař potvrdil, že žena zemřela násilnou smrtí. Náraz muže do stromu vyšetřujeme jako sebevraždu. Na místě nebyly nalezeny brzdné stopy, vše nasvědčuje tomu, že najel ve vysoké rychlosti do stromu záměrně,“ uvedla mluvčí krajské policie Jana Macalíková.

Podle informací Blesk.cz spolu dvojice údajně chodila. Muž byl velmi žárlivý. Z pátku na sobotu byly obě dívky na diskotéce. Muž za přítelkyní přijel v sobotu dopoledne a dle všeho jí ztropil žárlivou scénu. Přitom ji zřejmě v afektu zmlátil tak, že zemřela. Poté byt zapálil a ujel. Ve stresu, šoku a s výčitkami svědomí pak volil sebevraždu.

Policie nyní vyslýchá svědky a zadala znalecké posudky a expertizy.Oheň byt zničil. Škodu majitel vyčíslil na 600 tisíc.

lpitriska ( 14. ledna 2013 09:12 )

Nikolku známe od malička,chodila s mým synem do školy:hezká,chytrá holčina.Známe i celou rodinu,příbuzné.. Celý Roštín je zdrcený Upřímnou soustrast celé rodině,Ivo,Jindro,Moničko držte se!!!

teufel ( 14. ledna 2013 09:11 )

Ty se jdi léčit, buď tak hodnej, jsi zralej na psychiatra! Nebo jdi dělat do politiky, aby ses jí nabažil a neopruzoval s ní v každém tématu, jsi už fakt únavnej.To bude nějaká tvoje obscese, jinak to nevidím.

lunatic ( 14. ledna 2013 02:45 )

 Miro Žbirka kdysi zpíval:"Láska - nájdem t'a na inzerát..." - asi se seznámili jinak V každém případě - správná LOVESTORY;mladá dáma patrně špatně vařila:"Láska prochází žaludkem" ...

xviktorie ( 13. ledna 2013 23:52 )

I večer musíš ty prášky brát, jinak se z toho nedostaneš...

sissy ( 13. ledna 2013 21:06 )

Je to hruza. Zarlivost a pervitin = hrozna tragedie !

Zobrazit celou diskusi