Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Landa alias Žito 44 svolal další rolnění: Naštval ho Klaus svojí amnestií

Autor: ljš - 
12. ledna 2013
13:03

Amnestie vyhlášená prezidentem Klausem nechala klidným malokoho. Mezi její odpůrce se počítá i Daniel Landa alias Kouzelník Žito 44, kterého propouštění vězňů pořádně naštvalo. Svolal proto další rolnění.

"Rád bych rolničkou poděkoval odcházejícímu prezidentovi za facku spravedlnosti a slušnosti do ksichtu! V míru, klidu a mlčky bych rád zlodějům a jejich osvoboditelům řekl: Jsme tu. Cink! Žito 44," vzýval na svém profilu před několika dny Žito.

Další rolnění svolal na páteční večer, jak jinak než znovu na Vyšehradě. Na programu bylo tentokrát jen cinkání rolničkami v délce symbolických 4 minut a 44 vteřin, čtyřky psané fontem nápadně podobným nacisitickému symbolu SS. 

"Dobrý večer chceme poděkovat rolničkou panu prezidentovi za jeho bezvadnou amnestii a chceme zarolnit všem zlodějům a zmr*ům tak, aby to slyšeli," promluvil Landa k davu lidí, kteří na akci přišli.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pokkyt ( 13. ledna 2013 16:05 )

drž hubu čobole

hanz8888 ( 13. ledna 2013 14:37 )

Myslím, že by jste si měli zajít k očnímu a ušnímu, když nevidíte a neslyšíte co se v naší republice děje a jaký bordel tu je! Rozprodání a rozkradení všech státních podniků cizincům, hodní hoši politici beroucí drobné úplatky, ale za co, nikoho nezajímá, doktory tu máme cizince, kteří ani nemluví ČESKY, beroucí si poplatky za dětské nemoci a zranění, pracující cizinci, kvůli kterým ČECH nemá práci, matky sami žijící, nuceni okrást své děti o dětství a z porodnice jít rovnou do práce a takhle bych mohl pokračovat dále a dále a dále!!! Konečně je tu někdo komu to není lhostejné a staví se k tomu čelem!!! Děkujeme žito 44 CINK

lennne ( 13. ledna 2013 12:15 )

tak to jsi od Kryla asi nic neslysel, kdyby byl jako Havel tak by se dral do politiky, Kryl jen zpival a byl dost otraveny jak se to tady zvrtlo.

lennne ( 13. ledna 2013 12:12 )

jenze kdyby Kryl zil, nikdy by nedovoli Landovi zpivat jeho pisne v maskacich, kanadach a jeho minulosti...a ze mladi znaji jeho pisnicky...oni si mysli, ze je slozil Landa a to je des.

e.fendi ( 13. ledna 2013 11:52 )

Myslím, že pan Landa by potřeboval psychiatrické vyšetření, megalomansko-mesiášský komplex nabývá na vrchu, potlačuje vyjadřovací schopnosti a sebekontrolu stoupá agresivita není schopen akceptovat realitu. Je zde jasný příklon k mystice SS a NSDAP, je mi to líto, jeho muzika mi seděla. Pokud to není choroba, ale kalkul, což je také možné (viz jeho okusy infiltrace do katolické církve), pak je to malér, lidi pozor! Tak končí hraní!

Zobrazit celou diskusi