Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Řidička (20) nabourala do stromu: Sestru (†16) zabila, matka je zraněná

Mladá řidička na rovném úseku nezvládla řízení a nabourala do stromu
Mladá řidička na rovném úseku nezvládla řízení a nabourala do stromu  (Autor: Nový Čas)
Autor: Čas.sk, šim - 
10. ledna 2013
12:57

Obrovskou tragédií skončila cesta autem dvou sester a jejich matky ze slovenského Trebišovska. Starší sestra (20) nezvládla řízení a vrazila do stromu. Její sestra (†16) je mrtvá, matka, která seděla na předním sedadla, utrpěla lehčí zranění.

Nehoda se stala v obci Boľ v okrese Trebišov ve středu krátce po poledni. Mladá řidička nezvládla řízení, sjela do příkopu a nešťastně vrazila do stromu. Sama utrpěla vážná zranění, její mladší sestra Magdalena, která seděla na zadním sedadle, zraněním po převozu do nemocnice zemřela.

„Pro rodinu je to velká tragédie. Magdaléna chodila do učení. Její matka je už nemocnice doma, sestru čeká operace,“ řekla serveru Čas.sk sousedka rodiny.

Policie příčinu nehody vyšetřuje. Podle mluvčího krajské košické policie Alexandra Szabóa není zatím jasné, proč řidička na rovném úseku sjela do příkopu.

petyrka ( 26. ledna 2013 08:43 )

Nepripoutane osobe staci i mensi rana. :/ At to bylo jakkoliv, chudak holka. Zabit vlastni mladsi segru a jeste matce pred ocima. P.s.aspon ma Blesk o cem psat, ze? Jeste bude reportaz z pohrbu a kdyz se zadari, tak dalsi clanek -rozhovor s bratrancem z tretiho kolena.

mitoz ( 10. ledna 2013 15:20 )

Nevidím důvod, proč by měl někdo umírat po takovém jemném nárazu do stromu.

marie60 ( 10. ledna 2013 13:34 )

 Asi jela víc rychleji, než měla a nebo ještě mezi sebou kvákaly. Každopádně je škoda mladého života.

Zobrazit celou diskusi