Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Landa alias Žito 44: Klausova amnestie je facka spravedlnosti a slušnosti

Autor: mok - 
3. ledna 2013
22:58

Amnestie, kterou vyhlásil prezident Václav Klaus zvedla ze židle i zpěváka Daniela Landu alias kouzelníka Žita 44. Na sociální síti proto vyhlásil na 11. 1. rolnění na Vyšehradě.

Tisíce odsouzených se během několika hodin dostalo z vězení díky amnestii prezidenta Václava Klause, kterou vyhlásil ve svém novoročním posledním projevu. To pobouřilo řadu lidí, mezi které patří i Daniel Landa alias Žito 44. Ten chystá další rolnění.

"ROLNĚNÍ!!!!!!!!!Pro 11.1.2013 nahlašuji na úřadě rolnění na Vyšehradě. Rád bych rolničkou poděkaval odcházejícímu prezidentovi za facku spravedlnosti a slušnosti do ksichtu! V míru, klidu a mlčky bych rád zlodějům a jejich osvoboditelům řekl: Jsme tu. Cink!" Napsal zpěvák na svůj facebookový profil.

Landa už jednou svolal rolnění na pražský Vyšehrad. Tehdy rolnil společně s Olgou Lounovou proti zlodějům a rozkradačům.


dochtorchocholousek ( 6. ledna 2013 18:01 )

Amnestii nikdo neschvaluje, tu prezident vyhlásí a hotovo, je to jeho ústavní právo (bohužel). Pan Zrní je akorát velkohubej mluvka. Přestupek se odpykává.

hadenda ( 6. ledna 2013 15:14 )

a ty k n im nepatříš ?????

hadenda ( 6. ledna 2013 15:11 )

No a přesně kvůli tomu puntíku nebude ten debil hodně dlouho spát !!!!!

saslam ( 4. ledna 2013 18:14 )

Kurva, Landa alias Žito 44 je správný občan ČR, který se nebojí prosadit své názory. Kyby se každý choval trochu jako on tak by tato zkurvená republika klapala trochu jinak. Tento stát i svět jde do kytek a pokud se nebudem bít za svá práva tak to tu dlouho nebudem...Vůbec nechápu jak takovou pojebanou amnestii mohli vůbec schválit, taková pičovina. Vemte si někdo sice udělá menší přestupek ale měl by si ho pěkně odpikat, protože za svůj život si může sám, každý mám život takový jaký si ho udělá. Chvilku po vhlášení te amnestie jsem si všim nových zpráv že nedávno propustěný vězeň fyzicky napadl matku s dcerou, když šli domů...Tak to tedy nechápu co tu funguje za spravedlnost !!! PS: Promiňte za nevhodné výrazy ale jinak to říct nešlo...

palko1961 ( 4. ledna 2013 14:31 )

Vrati se na Prosek, nastartuje sveho Trabanta a hura do Svycar pro nejake kapesne.

Zobrazit celou diskusi