Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Indie se bouří: Studentka (†23), kterou v autobuse znásilnilo 7 mužů, zemřela!

Autor: ČTK, mok - 
29. prosince 2012
08:45

Po čtrnácti dnech v nemocnici bohužel zemřela Indka (†23), kterou v autobuse znásilnilo sedm mužů, včetně chlípného řidiče! Celá Indie je pobouřena a žádá pro násilníky kastraci nebo trest smrti.

Velkým peklem si musela projít třiadvacetiletá Indka, když jela se svým kamarádem domů autobusem. Cestou je totiž napadla skupinka mužů, kteří pár začali slovně urážet, pak dívku brutálně zbili železnou tyčí a znásilnili. Záchranou pro ni nebyl ani řidič autobusu, ten se totiž k násilníkům přidal.

Studentka medicíny utrpěla vážná zranění a musela být převezena do nemocnice v Singapuru, kde bojovala o život. Dívce bohužel začaly selhávat orgány a poranění mozku bylo opravdu velké. V pátek v noci zraněním podlehla. Dívčino mrtvé tělo bude ještě dnes převezeno zpět do Indie.

Indie se bouří

Znásilnění nebohé studentky vyvolalo v Indii velké protesty. Lidé se bouří a žádají pro násilníky trest smrti nebo kastraci. V indické metropoli proto panují přísná bezpečnostní opatření. Policie uzavřela velké oblasti uvnitř vládní čtvrti a v okolí památníku Indická brána v centru města. Právě tam probíhaly před Vánoci velké demonstrace, během nichž se zranily desítky lidí a jeden policista zemřel.

Indická policie jen několik hodin po smrti brutálně znásilněné dívky obvinila šestici podezřelých mužů z vraždy. Hrozí jim až trest smrti. Sedmý násilník je nezletilý.

"Možná prohrála svůj boj o život, ale na nás teď je zajistit, aby její smrt nebyla zbytečná," prohlásil premiér Manmohan Singh.

jerry ( 29. prosince 2012 19:15 )

Máš pravdu. Agresivita, nesnášenlivost a vulgarita vůči ženám je všude kolem nás. Jen se podívej na příspěvky u článku Ornellce Štikové.

jerry ( 29. prosince 2012 19:12 )

Zrovna tohle mi před nedávnem říkala moje kamarádka Šárka.

rubenska ( 29. prosince 2012 18:33 )

Vlad III. Dracula řečený též Napichovač to měl jako oblíbený způsob popravy svých nepřátel . Je mi dívky hrozně líto, prošla si před smrtí doslova peklem. Co to je za zrůdy? Prostě tlupa perverzních a krutých hovad

rubenska ( 29. prosince 2012 18:28 )

milá paní není vám už trapné to cpát všude

smeagol ( 29. prosince 2012 17:34 )

Je to desne, vcera jsem na to musela porad myslet. V ceskych novinach nepsali, ze tou zeleznou tyci ji znasilnili, takze mela vnitrni organy na maderu. Absolvovala nekolik operaci, ale bohuzel, zacaly ji selhavat orany. Hruza hruz, co chudera musela vytrpet a nenasel se mezi temi hovady nikdo, kdo by pomohl a zastavil to. Co je s temi chlapy spatne? Tim myslim vseobecne, znasilnovani, pedofilie, sexualni turistika, kde sou**staji vzorni otcove rodin desetilete deti, tyrani manzelek i deti....

Zobrazit celou diskusi