Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Návrat Béma do politiky: Kolibříka se chystá vzít ODS zpátky!

Tahle zpráva asi už ani nepřekvapí: Exprimátora Prahy Pavla Béma prý vezme ODS zpět
Tahle zpráva asi už ani nepřekvapí: Exprimátora Prahy Pavla Béma prý vezme ODS zpět  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao, INT - 
27. prosince 2012
07:53

Ono už to vlastně ani příliš nepřekvapuje. V české politice je totiž možné cokoliv. Třeba i návrat kolibříka Pavla Béma, který se stáhl do ústraní po aféře s odposlechy kolem něj a lobbisty Romana Janouška. Kotě a kolibřík chystají opět návrat na scénu?

Pavel Bém se vrátí do ODS. A ne jen tak na ledajaké pozice, ale patrně rovnou do stranické špičky. S touhle informací přišlo dnešní Právo.

Někdejší pražský primátor, kterému bylo pozastaveno členství po kauze s odposlechy, v nichž vyplynulo najevo jeho napojení na lobbistu Romana Janouška, tak plánuje politický comeback.

Umožnit by mu ho mělo místní sdružení ODS na Praze 6. To se prý nad Bémem slitovalo a otevírá mu opět svou náruč. "V místním sdružení proběhla debata. Hlasování doporučilo radě místního sdružení, aby Pavlovi Bémovi pozastavení členství zrušila. Ta se k tomu sejde během ledna a vydá rozhodnutí," řekl Právu zdroj z ODS.

Právo navíc píše, že s tímto hlasováním je srozuměn i premiér Nečas. A prý nemá nic proti, Béma bere na milost... Chystá se tedy návrat oslovení typu kolibřík, kotě a mazánek, jaké byly mezi Bémem a Janouškem podle odposlechů běžné? 

"Pavel Bém nebyl obviněn, byl pouze skandalizován zveřejněním odposlechů. Pokud ho jeho místní organizace vezme zpátky, automaticky by se měl stát členem klubu," odůvodnil Právu Bémův návrat Marek Benda. "Odposlechy jsou neuvěřitelné, brutální svinstvo," napsal prý po provalení napojení na kmotra Janouška Bém členům ODS...

gamblercz ( 28. prosince 2012 18:36 )

Kolibřík chce zpátky do hry!!! Vyhodíš ho dveřma a vrátí se oknem. Prostě nesmrtelnej horolezec, kterej zase šlape zpátky na vrchol... S tím nikdo nic neudělá... Doufám, že aspoň přibudou nějaký vtipný hlášky tady do tý hry... Protože tomuhle se už fakt dá jenom smát... http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-hracky-pro-muze/185725/kmotre-nezlob-se.html

petarandlikova ( 27. prosince 2012 17:32 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

jajas ( 27. prosince 2012 16:59 )

To je fakt děsné! Ti politici jsou jako pijavice, na chvilku jsou odsátí, ale oni si sami najdou cestu, jak se znovu přisát! A ještě s úsměvem, jak na nás všechny vyzráli! To jsou povahy....

joudajoudovy ( 27. prosince 2012 16:57 )

nic noveho pod sluncem.... nemakacenko Benda a spol., kolibrika, ktery ma spravne kontakty, potrebuji pro vytunelovani majetku cerno-pr-delniku. to se pozemky budou rozdavat za hubicku, to si velkomozni postavi nove palace. chtelo by to silvestrovsky delostrel a vymazat je z nasich pameti!!! sebranka nenazrana.

kov3 ( 27. prosince 2012 15:51 )

Židovská lobby nema konkurenciu....

Zobrazit celou diskusi