Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Playboy Berlusconi se zasnoubil: Francesca je o 49 let mladší!

Autor: ČTK - 
17. prosince 2012
13:16

Italský expremiér Silvio Berlusconi (76) je pěkný lišák! V posledních letech jeho politickou kariérou otřásly různé skandály, mimo jiné i placený sex s nezletilými dívkami. Teď šestasedmdesátiletý politik a mediální magnát v televizní talk show oznámil, že se zasnoubil se svou o 49 let mladší přítelkyní Franceskou Pascaleovou.

V nedělním zábavním pořadu Domenica Live na stanici Canal 5 mluvil Berlusconi o své kandidatuře v předčasných parlamentních volbách plánovaných na příští rok. Moderátorka Barbara D'Ursová s ním ale probírala i jeho soukromý život. V té chvíli expremiér oznámil své zasnoubení.

"Konečně se nyní cítím méně osamělý. Mezi námi je rozdíl 49 let. Francesca je žena krásná zjevem, ale i vnitřně. Má pevné morální zásady. Je mi velmi blízká, miluje mě a já miluji ji," překvapil Berlusconi svým vyznáním diváky.

Pascaleová je aktivní členkou Berlusconiho strany Lid svobody (PdL) a přítelkyní jeho dcery Mariny.

Berlusconi je stále ženatý s bývalou herečkou Veronicou Lariovou, s níž nežije od roku 2008. Rozvod se ale zatím nepodařilo dokončit kvůli tahanicím o rozdělení majetku. Brali se v roce 1990 a mají spolu tři děti.

anezka.dubova.1 ( 17. prosince 2012 15:34 )

Určitě nakupuje www.durcr.cz

mandat ( 17. prosince 2012 14:05 )

Bylo to vcera v televizi. Silvio je zamilovany a dotycna 28 leta take.

lunatic ( 17. prosince 2012 13:21 )

Měl se zasnoubit s paní Šmuclerovou;na druhé straně nám však o sobě sdělil,že je INTELIGENTNÍ

Zobrazit celou diskusi