Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Armádní diva Peake: Vojáci si jí vystřihují, vy jí pošlete vzkaz!

Nová ministryně obrany Karolína Peake jako armádní diva
Nová ministryně obrany Karolína Peake jako armádní diva  (Autor: Koláž Blesku)
Autor: simao, fab - 
14. prosince 2012
17:44

Karolína Peake jako růže mezi trním? Spíše jako trn v oku! Opoziční ČSSD ústy místopředsedy Zaorálka vyvolala hlasování o tom, zda by nová ministryně obrany měla rezignovat. Návrh neuspěl, armádní divu Peake si tak budou v klidu moci vylepit vojáci na výcviku i misích do svých skříněk. Její jmenování však nadále nemohou mnozí překousnout. Co si o něm myslíte vy?

Dejte nám svlečenou Karolínu Peake, ale krásnou! Ať máme co píchat do skříněk! Takový požadavek zněl včera unisono v desítkách mailů a telefonátů směřujících do naší redakce.

Část české armády se dožadovala kvalitního snímku nové ministryně obrany. Blesk totiž v minulosti zveřejnil nepříliš ostrý záběr z videa, kdy Karolína Peake (37, LIDEM) propůjčila svoje polonahé tělo reklamní kampani své tehdejší strany Věci veřejné.

Vystřihovánka v pátečním Blesku

Aby Blesk upevnil bojeschopnost našich jednotek, otiskl v pátečním vydání upravený obrázek krásné velitelky v podobě plakátu. Takže stačí udělat šmikšmik…

Armádní diva Karolína Peake: Budou si tuhle fotku lepit vojáci do skříněk? Armádní diva Karolína Peake: Budou si tuhle fotku lepit vojáci do skříněk? | Koláž Blesku
Vedle toho však poskytujeme i možnost čtenářům Blesk.cz. Dejte nám vědět, co si o jmenování Karolíny Peake ministryní obrany myslíte, váš názor nás zajímá! Zveřejněny budou pouze příspěvky bez vulgarit.

Tihle si ji asi nevylepí...

Je však řada těch, kteří si "papírovou" Peake do své skříňky určitě nevylepí. A pochvalně se o ní také nevyjadřují...

Peake si za to však může sama. Zatímco ve středu ještě tvrdila, že v personální oblasti není přítelkyní "kobercových náletů", včera začala s bombardováním. Vyhodila svého prvního náměstka, generála Vlastimila Picka, pakovat se museli i šéf sekce vyzbrojování Bulant a ředitel kabinetu Šulc.

"Je to hazard s bezpečností země," pokračoval pak dnes ve Sněmovně v kritice Peake a jejích kroků stínový ministr obrany Hamáček (ČSSD). "Je to plivnutí do tváře vojákům, kteří si pana generála váží," pokračoval jeho stranický kolega Petr Hulinský.

Kritice však Peake podrobil i poslanec Boris Šťastný z ODS: "Nedovedu si představit, že by ve Spojených státech byl čtyřhvězdičkový generál takto na hodinu vyhozen," řekl Šťastný. Prý snad jen v případě, že by spáchal vlastizradu...

"S jedním člověkem stabilita resortu nestojí a nepadá," bránila však své rozhodnutí Peake, kterou však mnozí vidí za hlavní hrozbu pro resort obrany.

Peake ustála hlasování

Změny, které Peake učinila, vyvolaly dokonce hlasování o tom, zda by měla být Peake vyzvána, ať skončí. "My ani nevíme, co si paní Peake představuje pod pojmem kobercový nálet. A navrhuji usnesení, jímž Sněmovna vyzývá Karolínu Peake, aby rezignovala z funkce ministryně obrany," prohlásil místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek.

Jenže opozice neuspěla, Peake k rezignaci nedonutila. Pro Zaorálkův návrh zvedlo ruku 73 ze 152 přítomných poslanců. Vedle sociálních demokratů mezi nimi nechyběli komunisté, véčkaři a národní socialisté Paroubek se Šlégrem. 

Video  Karolína Peake se svlékla! Při focení na billboard VV  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nerat ( 15. prosince 2012 18:07 )

..Je mi docela jedno,kdo řídí armádu.Protože naše slavná armáda pro naši vlast neudělala nic a v poslední době se stala jen dojnou krávou.Naše vojenské vedení se nepostavilo Hitlerovi,v roce 1968 nám sebrali i bodáky.O zbraních ani nemluvě.Že je armáda jen pro ostudu akorát jmenování nového ministra potvrdilo.

jarypadlo ( 15. prosince 2012 12:27 )

Tady se dá očekávat špiónská práce pro některou cizinu!A potom asi nebude čas na začátky od Peake,budemu totiž ve 3,14-ke.

plejer ( 15. prosince 2012 12:14 )

Pan Peake manžel již obchází pana Hávu aspol.. To jest o co jde odstranit nepohodlné a pak pokračovat v dojení. Rozpočet nerozpočet.

bilclinton ( 15. prosince 2012 11:00 )

Víte co je na této hrůze to nejhorší, že Nečas bez Píky si ani neříhne a dále pod tlakem Kalouska a této bordel dámy táhne ke dnu svou ODS. Ty jeho plky na kongresu ODS o ponaučení z voleb blyly opravdu jen plky. Kdyby to byl chlap na svém místě, tak Píka již není ministrem obrany! Bohužel koryto je koryto a tak bude dále za nimanda a bude při dalších volbách jen zírat! Národ má těchto vladnoucích pa r chantů plné zuby!!!

metal145 ( 15. prosince 2012 10:21 )

no jeto hruza co se to tu dejee vtom nasem state kde jaka pikk muze delat co chce radeji at veme do ruky varecku tim aspon nic neskazi

Zobrazit celou diskusi