Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevlastní syn Vondráčkové, kterého zatkla policie: Staví si vilu za 25 milionů!

Autor: INT, ljš - 
12. prosince 2012
05:00

Policisté ho podezřívají, že spolu se svými kumpány okradl stát o jeden a čtvrt miliardy korun. Pokud se obvinění potvrdí, dokázal si je nevlastní syn Heleny Vondráčkové Antonín Michal (27) pořádně užít. Při policejní razii v jeho domě bylo zabaveno několik luxusních aut a nyní se ukázalo, že si Michal junior staví vilu za miliony.

Kromě luxusního domu v pražských Stodůlkách, ve kterém Antonín Michal bydlí a kde také proběhla čtvrteční policejní razie, si nevlastní syn populární zpěvačky Heleny Vondráčkové staví ještě luxusní vilu v Roztokách u Prahy.

"Takto velký pozemek lze v této lokalitě pořídit za cca 4 mil. Kč. V současné době má samotná stavba hodnotu kolem 5 milionů a celková cena dostavěného domu se bude pohybovat od 25 milionů korun,“ odhadla realitní kancelář hodnotu vily pro televizi Nova, která o Michalově majetku informovala.

Hrozí mu 10 let

Antonín Michal byl zatčen při rozsáhlé razii minulý týden v pražských Stodůlkách, kdy přibližně stovka policistů zatkla gang, jehož byl členem. Podle protikorupční policie jezdila skupina můžů nakupovat pohonné hmoty do sousedního Německa a Rakouska, které následně prodávali bez DPH. Takovým krácením daní připravili stát zhruba o 1,25 miliard korun.

minnie1 ( 12. prosince 2012 23:36 )

Jelikož jejich povedenou rodinu znám,musim se k celé kauze vyjádřit! jak je możné,že tchán Antonina-starý vekslak a skořapkář už za bývalého režimu,kšeftovat a vykradal kamiony s elektronokou chodi klidně na svobodě????? Už jednou byl za podobný čin ve vyšetřovací vazbě a pustili ho jen proto,że nabonzoval své kumpány !!! Věřím,že božï mlýny melou......A tyhle veci budou náležiťe potrestány,oni nedokáži žít jinak než podvodama .Ale pravděpodobně už,vážně trošku přestŕelili,Měli by se reportéři bulvaru víc snažit,potom by normalní občané ČR viděli v jakem luxusu se dá žït z ukradených peněz

haidarabad ( 12. prosince 2012 16:24 )

Dluží a hodně.

haidarabad ( 12. prosince 2012 16:23 )

Dávno je jasný, o co šlo a pro koho jsou prachy na prvním místě, a hlavně- kdo si je jak umí vydělat nebo ukrást

haidarabad ( 12. prosince 2012 12:16 )

Když se to hodí, tak je jak její vlastní syn, stará se o něj a kdesi cosi.... A když se to jaksi hodí méně, tak jakýpak syn, je jen nevlastní, že?

marta49 ( 12. prosince 2012 12:14 )

Zobrazit celou diskusi