Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úchylná matka (20): Měla sex se psy, snila o incestu! Zatkli ji

Dvacetiletá Brittany, matka jedenáctiměsíčního syna, byla zatčena za zoofilii: Sex se psy!
Dvacetiletá Brittany, matka jedenáctiměsíčního syna, byla zatčena za zoofilii: Sex se psy!  (Autor: INT, Facebook, Youtube)
Autor: simao, INT - 
11. prosince 2012
22:28

Perverzní. Tímto slovem lze označit dvacetiletou Brittany, kterou americká policie obvinila ze zoofilie. Svému příteli se údajně přiznala, že měla před několika lety sexuální styk se svými dvěma psy. A navrch prý snila o incestu.

Policii upozornil na neobvyklé sexuální choutky Brittany Angelique Sonnier její někdejší přítel. Žil s Američankou šest měsíců a myslel si o ní, že je "pěknou, sladkou a nevinnou dívkou".

Jak hořce se zklamal. Jednoho večera si s ním Brittany chtěla otevřeně popovídat o tom, co jí trápí. Cítila se prý neuspokojená v jisté oblasti... A přítel čekal nějakou sexuální frustraci. Možná návrh na změny, eventuálně prý zkusení něčeho nového, třeba sexu ve třech.

Ukázala mu však prý fotky lidí, kteří se oddávali sexuálním hrátkám se zvířaty, píše Daily Mail. A sama se svěřila, že má v téhle oblasti jisté zkušenosti ze svého mládí.

Bál se o jejího syna

Po hrozném zjištění o jejích sexuálních úchylkách však dostal tehdejší přítel strach o jejího jedenáctiměsíčního syna, a tak raději kontaktoval policii. A mladou maminku zavřeli!

Brittany se podle jeho svědectví přiznala, že ve třinácti letech souložila se zvířaty, protože prý měla choutky experimentovat, ale nikoli partnera. A také prý přemýšlela o incestu se svým příbuzným...

Oficiální policejní žaloba arizonské policie pak hovoří o "vaginálním a orálním sexu se dvěma psy" a Brittanin expřítel tvrdí, že je dívka "narušená". Vyšetřování mu dalo za pravdu - v policejní zprávě stojí, že "bude mít sex s kýmkoli, kdekoli a kdykoli, protože je závislá." 

Expřítel přitom udání Brittany na policii konzultoval s jejím otcem - a ten mu potvrdil, že o úchylkách své dcery ví! Snažil se prý proto již dříve získat svého vnoučka do pěstounské péče.

hackoff ( 8. dubna 2016 19:19 )

koukam ze amici jsou zas ti nejpuritanstejsi ze vsech. soudit dvacetiletou holku za to ze experimentovala ve trinacti. ani bych se nedivil kdyby zatkli jeste ty psy za pedofilii. ten jeji manzel musi bejt taky pekna svine. je zajimavy, ze kdyz byli spolu tak mu to nevadilo, ale jakmile se s ni tozesel tak ji nabonzoval. buhvi jestli se mu to nelibilo kdyz byli spolu. tady je aspon pouceni pro ostatni, ne se vsema uchylkama se muzete svemu partnerovi sverit a pokud ano, musite ho do toho zatahnout, jinak vas pri prvni prilezitosti po rozchodu nabonzuje nebo bude vydirat. to je holt asi realita

fandamilan ( 23. března 2013 23:30 )

Klasika opět z debilní ameriky.Jednou debilní pič. která nepřemýšlí co řekne.Po druhé bonzák který je produktem výchovy v americe.

nicatka ( 16. března 2013 16:46 )

Tyhle debilní názory opravdu miluji... Co je ti do toho, jestli má někdo psa nebo nemá... A s čím tě tak ty pejskaři obtěžujou??? Já mám dvoletou fenku a mám jí hodně ráda, protože jediné to zvíře ti nevrazí kudlu do zad, jak to dělá spousta lidí... Tyhle vaše neinteligentní názory si nechte pro sebe. Takže jsem zoofilka?? Jen proto, že mám psa a kočku?? Aha, asi se podívej pořádně do slovníku, co znamená slovo zoofilie a pak sem piš, ubožáku

farfalla ( 13. prosince 2012 22:15 )

ja mam zase uchylnou sestru, ktera jen skodi vsem...

1pravda1 ( 13. prosince 2012 10:52 )

Taky by nebylo od věci vymyslet ve 21.století psí záchody, často ráno vidím pejskaře, jak sbírají do sáčku teplá hov-na ve velkém předklonu a už je mi zle od žaludku, a to jsou ti lepší, kteří chrání své spoluobčany před nepříjemnou nehodou na botě, v případě dětského kočárku je znečištění ještě vetší.

Zobrazit celou diskusi