Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mnichovská nymfomanka (†47) se usexovala k smrti

Antje Crapnik (†47) se po koktejlu drog a alkoholu usexovala k smrti
Antje Crapnik (†47) se po koktejlu drog a alkoholu usexovala k smrti  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
10. prosince 2012
05:30

Byla posedlá sexem a nedokázala si říct ne. Nechvalně proslulá mnichovská nymfomanka Antje Crapnik (47) dokonce ve svém domě věznila muže, kteří s ní už nechtěli souložit. Nakonec zemřela po tom, co měla nejraději. Po sexu.

Antje Crapnik nedokázala říct svému chtíči ne. Prolézala mnichovské bary a každý den si v nich hledala novou oběť. Vyzývavě oblékaná blondýna již dvakrát získala celosvětovou pozornost, když své amanty odmítala propustit ze svého bytu – sexuálního vězení.

Snaží se mě zabít sexem

Letos v dubnu se seznámila s DJem Dieterem Schulzem. Nalákala ho do svého bytu, kde měli třikrát sex. Jenže to Antje nestačilo, takže zamkla dveře, schovala klíč a donutila ho k sexu ještě pětkrát. Když konečně usnula, tak Schulz vylezl na balkón, odkud zavolal policii. „Musíte mi pomoci. Snaží se mě zabít sexem. Nemůžu jít dovnitř ani ven,“ řekl strážníkům. Když policisté dorazili, chtěla po nich trojku.

Léčba nepomohla

Antje skončila v léčebně, kde se léčila ze závislosti na sexu. Lékařům tvrdila, že potřebuje sex alespoň desetkrát denně. Léčba neuspěla a Antje si v autobuse vyhlédla další oběť. Muže zavřela ve svém bytě a celých 36 hodin ho sexuálně zneužívala. Nakonec se mu nahému podařilo utéct a na udivené kolemjdoucí křičel: „Potkal jsem ji v autobuse. Pozvala mě ke mně domů. Ach Bože, to bylo peklo. Nemůžu chodit. Po přivolaných policistech pak opět chtěla trojku.

Zabil ji koktejl sexu, drog a alkoholu

Její matka však o posedlosti sexem věděla své. „Moje dcera byla nemocná, trpěla manickou depresí. Její manžel jí opustil, protože pro něj byla příliš stará. Od té doby si snažila dokázat, že je stále atraktivní,“ prohlásila. Minulý týden potkala inženýra přes vytápění Christiana (31). Šli k ní domu, žena šňupala drogy, vypila několik panáků vodky a po vyčerpávajícím sexu usnula. Ráno se však již neprobudila. Podle policie ji zabil koktejl sexu, drog a alkoholu.

lysohlavek02 ( 10. prosince 2012 16:00 )

..tak to by se mi taky líbilo..dávám jí

ariadnne ( 10. prosince 2012 13:40 )

Sakra. A já doufala, že je technicky možný usexovat se k smrti.

teufel ( 10. prosince 2012 12:34 )

Určitě se neusexovala k smrti,ale zemřela zřejmě na předávkování.

abvydavatelstvi ( 10. prosince 2012 12:27 )

abvydavatelstvi ( 10. prosince 2012 12:27 )

Kdyby se živila jako prostitutka tak mohla být milionářka .... Že byla blbá tak je teď po smrti chudák....

Zobrazit celou diskusi