Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kristínka (16) odešla se čtyřicátníkem, myslí si zoufalá babička, která pátrá po vnučce

Šestnáctiletá Kristínka zmizela beze stopy, její babička již několik dnů doufá, že se její vnučka objeví
Šestnáctiletá Kristínka zmizela beze stopy, její babička již několik dnů doufá, že se její vnučka objeví  (Autor: Čas.sk)
Autor: simao, Čas.sk - 
7. prosince 2012
11:13

Slzy se jí derou do očí, když přijde řeč na její milovanou vnučku. Kristínka (16) utekla z domova se slovy, že se vrátí, až jí bude 18. A její babička si myslí, že je u čtyřicetiletého muže, který dívce popletl hlavu. Jenže policie zatím Kristínku hledá marně.

Pět dní po drobné, jen 155 centimetrů vysoké Kristínce pátrá slovenská policie poté, co dívka odešla od své babičky, bydlící ve slovenské Levoči. Zatím bezvýsledně. Zkoumá proto i varianty, zda dívka nezamířila k sousedům - do Rakouska, či Česka.

"Kristínka je můj život, starám se o ní od chvíle, kdy ji propustili z porodnice," říká Novému času značně dojatá babička dívky, která utekla po hádce s tím, že se vrátí, až jí bude 18 let. Osmapadesátiletá Jana měla Kristínku v pěstounské péči.

A babička Kristínky má i svou verzi toho, kde se její milovaná vnučka schovává - podle ní utekla dívka ke staršímu muži. "Je to čtyřicátník a má i děti ve věku mé vnučky. Myslím, že ji úplně poplet hlavu. Říkala mi to i do telefonu před třemi dny, ale číslo, ze kterého volala, je od té doby vypnuté," prozrazuje babička.

Jenže policie Kristínku u zmiňovaného muže nenašla. "Nevím kde je," odpověděl stručně muž po telefonu slovenským novinářům a zavěsil. Pátrání po Kristínce tak pokračuje. A babička doufá, že je dívenka i přes útěk v pořádku.

alex0800 ( 10. prosince 2012 14:21 )

A nebyla holka těhotná? A neřešil to ten ženatý čtyřicátník po vzoru krimi příběhů? Jak je možné, že 40letý kořen sexuálně loudí po náctileté holčině? Na to jsou snad paragrafy, ne? Tahle doba je zvrácená. Všichni jsou upřímní, až si pravdu neřeknou. Všichni striktně monogamní, jak tvrdí současnému partnerovi/ce atd.. Opravdu zvláštní doba

zelena.karkulka ( 7. prosince 2012 23:24 )

tahle není ale růžová

zelena.karkulka ( 7. prosince 2012 23:23 )

chodíš pravidelně na to tvý umělý oplodnění?

hofihofi ( 7. prosince 2012 23:17 )

Na E55 chodis leda ty, jak ty nano vis, ze treba nezemreli, ty jsi uzasny hovado.

adevr ( 7. prosince 2012 21:22 )

To je pravda...

Zobrazit celou diskusi