Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivá skrytá kamera: Ve výtahu ožije zombie!

Cestující ve výtahu děsila oživlá mrtvola
Cestující ve výtahu děsila oživlá mrtvola  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
5. prosince 2012
15:52

Tak z tohohle vtípku budou nebožákům, kteří vlezli do výtahu, přinejlepším měsíc stát vlasy na hlavě. Nedivili bychom se ale, kdyby z něho měli doživotní trauma. V brazilské TV totiž do výtahu umístili „oživlou mrtvolu.“

Tento krutý, avšak propracovaný žert, je pokračováním předchozího vtípku brazilské televize. V něm ve výtahu zhasli, aby se tajnými dvířky dovnitř vkradla malá dívka, která představovala ducha.

Rakev ve výtahu

Tentokrát si k vylekání Brazilců zvolila televize opět hororové téma. Do výtahu přiveze pohřební služba rakev, kterou postaví k nic netušícím lidem. Muži, kteří ji přivezli, pak schválně nestihnou vrátit se do výtahu včas. Ten se pak rozjede, ale brzy se zastaví a jako v hororu začnou ve výtahu poblikávat světla.

Mrtvola oživne

Z ničeho nic se pak rakev otevře a mrtvola z ní vypadne. To už přítomní začínají šílet, muži se třesou a ženy pláčou. Jakmile pak mrtvola ožije, není ve výtahu slyšet nic jiného než křik. Největším „hrdinou“ výtahového vtípku se stal muž, který se před mrtvolou raději kryl za svou přítelkyní. Opravdový chlap. Nejvtipnějším momentem však je, když se vtípek nevydaří a rakev se převrátí.

wrunx ( 9. prosince 2012 09:33 )

 Tyhle "vtipy" jsou už hodně za hranou korektnosti. Pokud by u toho někoho trefilo, tak protože to bylo připravované, spadlo by to patrně do kategorie vraždy. A druhá věc je riziko zkratové agresivní reakce, a z domnělého nebožtíka by se snadno mohl stát opravdový. Na úrovni těchto škvárů je dobře vidět degenerace lidstva.

maddox ( 5. prosince 2012 18:08 )

Teda, po takových vtípcích za chvíli nikdo v Brazílii už pro jistotu výtahem nepojede

maddox ( 5. prosince 2012 18:08 )

No, tak mrtvola není ztuhlá po celou dobu. Rigor mortis může vymizet například i po manipulaci s tělem. Jinak např. po dvou dnech je mrtvola perfektně ohebná

naidka ( 5. prosince 2012 16:28 )

No, nechtěla bych být v tom výtahu, mrtvola se špunty v nosu byla hrozná, ale kdyby člověk v tu chvíli logicky uvažoval, tak by si řekl, jak se může ztuhlá mrtvola předklonit, ale v takovém šoku se jinak zachovat nejde.

marie60 ( 5. prosince 2012 16:28 )

 No, to jsou paka !!! Mít někdo slabší srdce, tak je po něm.

Zobrazit celou diskusi