Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pedofil umučil holčičku (†1), pak ji zachraňoval polibkem života

Pedofilního vraha Barryho McCarneyho zachytily kamery, jak se zoufale snaží oživit svou teprve patnáctiměsíční oběť, nevlastní dcerušku Millie.
Pedofilního vraha Barryho McCarneyho zachytily kamery, jak se zoufale snaží oživit svou teprve patnáctiměsíční oběť, nevlastní dcerušku Millie.  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: Petr Šour - 
5. prosince 2012
13:02

V Severním Irsku skončil nejsledovanější proces posledních let. Pedofilního vraha Barryho McCarneyho zachytily kamery, jak se zoufale snaží oživit svou teprve patnáctiměsíční oběť, nevlastní dcerušku Millie.

McCarney (33) se potkal s Rachael Martin, matkou maličké Millie, jen tři měsíce před hrůznou smrtí děvčátka. Rychle si našel cestu k srdci osamělé ženy, brzy se k ní nastěhoval a předstíral horoucí city. Přetvařoval se, jen aby mohl být poblíž své vyhlédnuté oběti Millie.

Hrůza u soudu

Během desetitýdenního procesu si soud musel vyslechnout děsivé svědectví o tom, jak muž nevinné batole psychicky a fyzicky týral. Jeho řádění skončilo jednoho večera v prosinci 2009, když ho zachytil kamerový systém v nemocnici, kam Millie s fatálními zraněními přinesl. Lékaři později zjistili, že holčička má 21 zlomených žeber, pohmožděniny v oblasti genitálií a smrtelná zranění hlavy. Další zděšení způsobil okamžik, kdy byly zveřejněny snímky z kamer, na kterých se bestiální vrah zoufale v nemocnici snaží vdechnout své umírající nebo v té chvíli už mrtvé oběti život. Houpe a tiskne dívenku v náručí, snaží se provést umělé dýchání. Možná pozdní lítost, možná zoufalá snaha vyrvat smrti z náručí miminko, které zavraždil.

Matka vyvázla

McCarney dostal jediné, co si zasloužil – doživotí. Zrůdám jako on se díky pomstychtivým spoluvězňům za mřížemi promění život v děsivé peklo... Rachel Martin, přítelkyně vraha a matka oběti, vyvázla u soudu bez trestu. Nebylo jí prokázáno, že by o utrpení své dcerky cokoli věděla. Soudce po vynesení rozsudku pouze hlesl: "Lidé, jako je on, jsou zcela mimo mé chápání."

anna1234 ( 7. prosince 2012 17:42 )

...Havla jsem ráda neměla, ale zrovna ty jsi důkaz, že na barvě vlasů nezáleží, stačí číst občas tvoje příspěvky

anna1234 ( 7. prosince 2012 15:33 )

..a ty jsi mě taky ganzi zklamala

anna1234 ( 7. prosince 2012 15:32 )

..tedy tvými příspěvky jsem se dost často bavila, ovšem teď jsi mě velice zklamal. Soudit člověka podle barvy vlasů, to jsem myslela, že jsi rozumnější. Já jsem zrzka a nemyslím, že bych byla zmr.d zákeřný. Dle příspěvků na diskuzích jsou lidi zlí bez ohledu na barvu vlasů. Dneska za tvůj příspěvek

vasek711 ( 6. prosince 2012 12:16 )

Utopit ho s celou jeho rodinou aby nemohli roznaset uchylne a vrazedne geny.

undatra ( 5. prosince 2012 20:59 )

Moc mi zrzavej nepřipadá ,horší je , že je fousatej . Lidi s plnovousem bývají zlí a tady je důkaz .Ostatně, psycholog potvrdí,za plnovousem člověk skrývá tvář ,protože je v něčem odlišný a bojí se druhých.

Zobrazit celou diskusi