Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Americká Miss si chce nechat odstranit obě prsa: Panický strach z rakoviny!

Autor: shp - 
20. listopadu 2012
18:04

Ostatní ženy by za její prsa s nadsázkou zabíjely, ona se jich však chce zbavit. Finalistka Miss America, Allyn Rose (24), má totiž hrozný strach z rakoviny prsu. Na tuto zákeřnou nemoc totiž zemřela její matka…

Allyn Rose se již stala Miss Maryland a nyní bude za stát Washington usilovat o korunku nejkrásnější ženy ve Spojených státech. Po soutěži ale chce podstoupit dvojitou mastektomii - odstranění obou prsů. Za svým rozhodnutím si stojí. „Prsa nedefinují váš život. Dávám přednost životu před krásou. Nenechám svůj strach ze ztráty této části mé ženskosti připravit mě o život,“ řekla blonďatá kráska magazínu People.

Názory doktorů se různí

Allyn se totiž obává, že jí potká stejný osud jako maminku. „Myšlenka, že se jednoho dne probudím a nebudu mít to samé tělo, které jsem mívala, mě hodně děsí. Ale zároveň musím přemýšlet tak, že mojí mamince rakovinu diagnostikovali ve 27 letech. To jsou jen tři roky ode mě,“ prohlásila kráska. „Se svým tatínkem jsme se setkali s nespočtem doktorů a chirurgů. Někteří mě varovali, že nemám rakovinu a jsem velmi mladá. Jiní zase řekli, že je to velmi chytrý krok, zvláštně u někoho s mými genetickými dispozicemi,“ dodala Allyn.

1acme ( 21. listopadu 2012 06:27 )

no to je zase "krasne" prelozeny clanek Kazdy prece vi ze pokud v rodine mate nekoho s rakovinou, nechate si udelat Geneticke Testy BRCA1/2 a krevni testy (tumor markers CA27.29/125) ty vam pak ukazou kolik mate "procent nakazy". Ted si slecna odstrani Prsa a copak nevi ze stejny Gen "napada" take Vajecniky (a u muzu Prostatu)

djaba ( 20. listopadu 2012 21:47 )

Zdravim.Na internetu koluje novinka ,jak prijit o prachy .Ja to delavam mesic a exekutori si to nemohou vynachvalit.Staci chvilka casu a jsem pod mostem .Doporucuji to omrk rychl ,protoze to uz bude mit v ruce kriminalka.

djaba ( 20. listopadu 2012 21:41 )

Ano , je to dobrý nápad . Já bych například zrušil sedadlo spolujezdce, je to sedsdlo smrti.

Lucio1 ( 20. listopadu 2012 21:30 )

Nechceš jít náhodou do prde..?Běž si vydělávat a neotravuj..

honza51 ( 20. listopadu 2012 21:13 )

Proste "americká KRÁVA", na to se nic jiného nedá napsat.

Zobrazit celou diskusi