Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavní a nechvalně slavní na tenise! Davis Cup přitáhl osobnosti jako magnet

Autor: simao - 
18. listopadu 2012
15:05

I na třetí finálový den Davis Cupu dorazila do hlediště řada osobností. Tenisový souboj Česka se Španělskem zkrátka táhne. Tuhle podívanou si nenechal ujít ani Mistr Karel Gott.

V pátek svou přítomností poctil tenisovou arénu i prezident Václav Klaus. Dorazil bez Livie, na tenis se však vydal i jiný zástupce rodiny Klausových - Václav Klaus mladší. V doprovodu partnerky Lucie Hřebačkové (26).

Kromě nich dorazila na finále Davis Cupu, celkově již stého ročníku této soutěže v historii, pěkná řádka osobností.

Klaďasové

Dnes do ochozů dorazil i Zlatý slavík Karel Gott. Usedl po boku Jiřího Bartošky a Ivana Lendla. Právě tenisová legenda Lendl vyhrál Davis Cup osobně, již je tomu 32 let. V roce 1980 byl v týmu s Janem Kodešem, Pavlem Složilem a Tomášem Šmídem. A jako dvacetiletý mladík měl lví podíl na tehdy československém úspěchu.

Před dnešními závěrečnými dvouhrami obdržel Cenu za výjimečnost v Davisově poháru. Lendl se stal prvním českým hráčem, kterému se dostali této pocty. Fanoušci v O2 Areně to ocenili potleskem vestoje.

"Velice si toho vážím. Bylo to moc příjemné a děkuji všem za jejich pozdrav. Současně se jim omlouvám, že jsem zdržel zápas," poděkovala usměvavý tenista, který kdysi opanoval světové kurty.

Kromě Lendla dorazili i další sportovci. Aktivní, i ti, kteří již mají kariéry za sebou. Hokejista Jaromír Jágr se bavil již během včerejší čtyřhry náramně, do rozhovoru se pustil i s hercem Miroslavem Donutilem. 

Kromě Jágra se již v hledišti objevili třeba bývalý oštěpař Jan Železný, tenistka Novotná, či fotbalisté Karel Poborský a Marek Jankulovski.

Záporáci

Mezi hosty finálových klání však nechyběla ani kontroverzní postava českého fotbalu, současný šéf svazu Miroslav Pelta.

Spolu s ním dorazila i řada politiků. Miroslav Kalousek sledoval tenisové klání oblečený dokonce v teplákové soupravě v českých barvách, aby na další den vyrazil již opět v tradičním obleku.

S dětmi a manželkou Markétou vyrazil na tenis Ivan "Íčko" Langer, partnerku Lucii Talmanovou vyvedl Mirek Topolánek. Dalíka však s sebou neměl, i když oba kluci tenis rádi...

O berlích pak došel exministr Martin Kocourek. Ten má sice na svědomí velký skandál s dluhopisy, díky kterým vydělala jeho matka miliony, stíhání však nečelí, a tak se mohl v klidu usadit na sedačku v hale a sledovat tenis. 

Z klubového patra pak vše blahosklonně sledoval s úsměvem na tváři propuštěný podnikatel Tomáš Pitr. A chybět nemohl ani lobbista Roman Janoušek, který se mezi diváky mihnul včera.

socky.z.blesku ( 3. srpna 2015 15:02 )

Bzzz nebzučí ti v PRRDDELI LYSOHLAV ? zig bzzzbƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . zag bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . zig bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . zag bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . .prdni si stařenko , prdni si ať může Ven BZZZZZZZZZZ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.

socky.z.blesku ( 3. srpna 2015 14:59 )

Bzzz nebzučí ti v ***i LYSOHLAV ? zig bzzzbƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. zag bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. zig bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. zag bzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. . .prdni si stařenko , prdni si ať může Ven BZZZZZZZZZZ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.

lpitriska ( 19. listopadu 2012 11:11 )

lpitriska ( 19. listopadu 2012 11:11 )

venca80 ( 19. listopadu 2012 10:32 )

Hezká sebranka se tam sešla... Tam by se člověk s Dragunovem vyřádil a národu by se ulevilo...

Zobrazit celou diskusi