Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zábava šíbrů z ODS: Kolibřík Bém vyrazil s Klausem do kavárny, Íčko a Topol na tenis

Autor: simao - 
18. listopadu 2012
05:00

GALERIE: Zatímco Ivan Langer a Mirek Topolánek nechyběli mezi řadou prominentních diváků při finálovém klání Davis Cupu, Pavel Bém odolal. Navzdory tomu, že se do O2 Areny vydal podpořit české tenisty i jeho oblíbený kmotr - Roman Janoušek! Bém se však alespoň vydal zavzpomínat na staré časy. S Klausem, Nečasem a spol. do kavárny Slávia.

V kavárně Slávia, která shodou okolností slavila včera 15 let od svého znovuotevření, si dala dopoledne dostaveníčko politická elita. Prezident Klaus, premiér Nečas, členové jeho vládního kabinetu, kterým tak nepěkně spílali odboráři při odpolední demonstraci na Václavském náměstí...

A hle, kdo ve Slávii mezi honorací nechyběl. Bývalý primátor Pavel Bém! Ten sice odešel ze své funkce po provalení čilých kontaktů s lobbistou Romanem Janouškem a pozastavil své členství v ODS, jenže stará kamarádství evidentně nerezaví.

Do kavárny Slavia dorazil mezi politickou elitou i exprimátor Prahy Pavel Bém (vpravo, otočený zády) Do kavárny Slavia dorazil mezi politickou elitou i exprimátor Prahy Pavel Bém (vpravo, otočený zády) | Foto Blesk - Pavel Hofman, Ladislav Křivan

Honorace na tenise: Nechyběl ani Janoušek

Zatímco "kotě, či kolibřík" Bém se ze Slávie vydal k pomníku na Národní třídu, uctít památku 17. listopadu 1989, jeho parťák z odposlechů Roman Janoušek se vypravil na tenis.

Finále Davis Cupu zkrátka táhne. Důkazem toho je, kdo všechno se mezi tisícovkami fanoušků objevil. Drahé lístky evidentně nevadí podnikateli Tomáši Pitrovi, ani politikům Klausovi s Kalouskem, Bendlovi, exministru Kocourkovi, či primátorovi Prahy Svobodovi.

Klaus mladší s milenkou, Íčko Langer a Martin Roman s dětmi

Partnerku pak vyvedl Mirek Topolánek, který usedl k tenisové show s Lucií Talmanovou po boku. Stejně tak Václav Klaus mladší vzal na tenis svou něžnější polovičku Lucii Hřebčakovou (27), kterou prý poznal až v době, kdy přestal žít s manželkou Kamilou (39).

Své malé dcerky pak vytáhl do hlediště manažer Martin Roman, někdejší šéf státního ČEZu, zatímco Ivan "Íčko" Langer rozverně šermoval se synem s nafukovacími fanouškovskými předměty.

Klausovka ( 18. listopadu 2012 15:56 )

měli mezi ně naházet munici dobytek zkurrvenej!!! jdu blejt velebnosti

Klausovka ( 18. listopadu 2012 15:55 )

frantacizek ( 18. listopadu 2012 15:02 )

a tak Pája je známý vykuřovač pana prezidenta, ale už ho usazují na konec stolu, asi to nedělá dobře. A svítí jim u toho věčná kariéristka Němcová. Těchto až se ODS zbaví, tak bude šance pro nějaký posun.

maruch ( 18. listopadu 2012 12:19 )

Teď se dívám na Otázky Václava Moravce ten Kalousek to je ale kun.da.

popocatepetl ( 18. listopadu 2012 11:11 )

Bratrstvo kočičí pracky. Obrázky z VIP lóží jsou skvělá ilustrace ke Kaderkovu vysvětlení z posledního týdne října, proč na Fed Cup a DC nepozval Lendla, Kodeše, Šmída, Složila a Navrátilovou: "BUDEME ZVÁT SVÉ PŘÁTELE JAKO VŽDYCKY."

Zobrazit celou diskusi