Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policie má jasno: Rodiče nemohli za to, že Vojta (2) vypadl z okna

Autor: lac, mokk - 
16. listopadu 2012
08:25

Jako nešťastnou náhodu uzavřeli policisté případ, kdy Vojta (2) z Teplic vypadl z okna ve třetím patře. „Zavinění jsme nezjistili, a případ proto odložili,“ řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vojtova matka Jitka (22) v době, kdy její syn lezl na okno, uklízela byt. Otec (21) se šel podívat na starší děti, které si hrály v přízemním bytě u příbuzných. „Byla to jen chvilka. Chvíli před tím jsem ho viděla si hrát s autíčky na zemi,“ řekla žena. Chlapec z desetimetrového pádu vyvázl téměř bez úhony. Měl jen naraženou plíci. Pád zbrzdily peřiny, s nimiž vypadl. Ty totiž matka dala na okenní parapet vyvětrat. Synovi pomohla pohotová sousedka, která chlapci dala umělé dýchání.

Stíhána nebude ani matka Tomáše (3) z Bíliny. Ten vypadl z okna v pátém patře, když si odskočila na toaletu. Oba případy by měly být varováním pro ostatní rodiče. Ne všechny malé děti musí mít štěstí jako Vojta a Tomáš a přežít.

jebuba ( 14. dubna 2013 10:51 )

Přesně tak,ale u tohoto etnika se to vždy bude brát jinak a omlouvat.

aanitaa ( 16. listopadu 2012 11:42 )

si teda myslim , ze jim mohli dat aspon penezni pokutu

anna1234 ( 16. listopadu 2012 11:33 )

..a až jim vláda sáhne na peníze, stane se co? jenom to, že budou víc krást. Je to totiž začarovaný kruh

annael ( 16. listopadu 2012 11:10 )

Ať si policajti říkají co chtějí, podle mě je to vždycky vina rodičů a nic je nemůže omluvit. Když mám malé dítě, mám okna zajištěná proti otevření a v místnosti kde jsou okna otevřená nenechám dítě samotnéani vteřinu.

frantacizek ( 16. listopadu 2012 10:03 )

a já myslel, že na středních.. prospal jsem asi posledních 10 let edukace romského etnika. Oni už zvládají vystudovat bez problémů základní školy? nedávno jsem zaslechl, že staří Romáci mají problém dorazit na třídní schůzky u svých dětí, já myslím, že to nebude tak snadné tyhle integrovat, pokud jim vláda nesáhne na peníze, nebudou-li chodit podle systému jako ostatní

Zobrazit celou diskusi