Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kontroverzní podnikatel na svobodě: Ze smutné pradlenky je zase vysmátý Pitr

Autor: poe - 
15. listopadu 2012
18:48

Časy, kdy se staral o špinavé prádlo spoluvězňů, jsou ty tam. Kontroverzní podnikatel Tomáš Pitr (41) už si naplno užívá luxusu a je zase vysmátý.

Podnikatel Tomáš Pitr je venku z vazby. Na zvyky z věznice tak může nyní zapomenout a začít si užívat luxusu, na který si vydělal v období divoké privatizace kvůli děravým zákonům. A jak sájm přiznává, je za to hodně rád.

Pitr byl pradlenka

„Dělal jsem v prádelně,“ přiznal v úterý po propuštění z vězení Pitr. Prý se tak snažil ukrátit si čas, který jej ještě za mřížemi čekal. „I tak to bylo bez jakéhokoliv volného pohybu,“ posteskl si. Zřejmě i proto si teď volnosti užívá naplno. Včera deset minut po desáté hodině dopolední opustil brány vily za sto milionů v Jesenici u Prahy a v přistaveném luxusním porsche vyrazil vydělávat další miliony. Nejspíš už ve vší slušnosti, má totiž tříletou podmínku.

hlinsko ( 16. listopadu 2012 14:23 )

Jo a ta parta by měla neprve odprásknout především toho soudce, který osvobozující verdikt vynesl. Na tuto práci je potřeba najmout toho odstřelovače, co odprásknul Mrázka - byl to profík, na tyto křivé soudce by byl vynikající. To je jediná cesta jak zlepšit práci našeho soudnictví. A myslím že příslušné komando, kdyby 1x za týden odrovnalo jednoho soudce ihned po špatném rozsudku, by mělo práce nad hlavu - nějak se nám tady přemnožili. Navíc by se snížili výdaje na soudy a ušetřilo by se ve státním rozpočtu.

hlinsko ( 16. listopadu 2012 14:13 )

Copak dělá Catany v sukni (Lenka Bradáčová)? Zřejmě měl Rath pravdu a byl pouze on jediný, kterého chytli a na kterého to narafičili a všechno zdokumentovali nejldokonalejší technikou - to se to potom zatýká, když měla důkazy na stříbrném podnosu, když tu past Kubice půl roku připravoval. Jak vidět nechytil se do ní jen Ráth ale i Bradáčová. Zatknout a usvědčit někoho, kdo tady prokazatelně nakrad miliardy, ale nepřenášel je v krabici od vína, protože tihle to dělají mnohem sofistikovaněji, to se jí zatím nedaří. A tak se Pitr vyšklebuje Bradáčové ze svého skromného domečku a ze svých nablýskaných sporťáků. Jsem zvědavej, zda se jí někdy podaří dostat za mříže takovéto grázly. Jinak opravdu to vypadá, že za zavření Rátha dostala trafiku na státním zastupitelství. Zatím ministr spravedlnosti Blažek zastavuje kárné žaloby na soudce, kteří se spolčovali s mafiemi a sami se podíleli na zločinu, které Pospíšil chtěl potrestat. Tady to dopadne. Nezbude nic jiného než aby vznikla nějaká vyzbrojená parta, která vezme spravedlnost do svých rukou i pomocí zbraní. To Bradáčový narostou pak bradavice.

zadnice ( 16. listopadu 2012 09:56 )

 Jak jinak, proto chtěl "domů"!!!

vytrznice ( 16. listopadu 2012 01:25 )

přesně tak, holo***níci puknou. Já mu to přeju,hezky si s nima vytřel

tintin ( 16. listopadu 2012 00:51 )

Zdravím. Pořád mě tady vytáčí ten bambula co tady nabízí ruletu a systém marginale, kterej Vás připraví o prachy za pár minut. No mě teďka dorazil do schránky unikátní systém na výdělek peněz a to BEZ Rizika!!! Koukněte na http://www.ecash.cz/index.php?ido2=4468 a třeba se Vám to taky zalíbí.

Zobrazit celou diskusi