Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Blízcí se loučí s oběťmi nehody na rallye: Těžko se nám tu bez vás bude žít

Autor: ljš - 
14. listopadu 2012
12:52

Bolest, která se nedá vyjádřit slovy, teď ničí srdce těch, kteří Natálku (†20), Karolínu (†18) a sestry Beatu (†18) a Klárku (†7), oběti tragické nehody na rallye v Lopeníku, znali a milovali. Poslední sbohem na cestě do nebe jim dají v pátek a sobotu.

"Ztichla navždy srdce zlatá, zhasl ve Vašich očích svit, těžko se nám bude tady bez vás, dcerušky, žít," napsali zdrcení rodiče na smuteční oznámení sestřiček Klárky a Beaty. Poslední rozloučení s tragicky zesnulými dívkami se uskuteční v sobotu v kostele ve Březové.

Kamarádky budou mít společný pohřeb

"Spolu jsme trávily čas, spolu odcházíme," napsali přátelé Beatiných kamarádek Natálky a Karolíny, které přišly o život ve stejném okamžiku, když je smetl závodní vůz bratří Bartončíků, k jejich fotografii. Rodiny obou dívek se spojily, aby svým milovaným splnily to, co by si jistě přály. Na svou poslední cestu se nejlepší kamarádky vydají společně, smuteční rozloučení s nimi se uskuteční v pátek v kostelíku v jejich rodné Nivnici.

Video  Sestra zabité Beaty mluví o své ztrátě  - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Nejtěžší chvíle v životě neprožívají jen příbuzní tragicky zesnulých dívek. za usměvavou Karolínkou truchlí její přítel Jirka. Ten na vzpomínkovém facebookovém profilu jménem svým i celé rodiny poděkoval všem, kteří si na tragicky zesnulé dívky vzpomněli a vyjádřili soustrast. "Holky nikdy nezapomenu, byly jste moje vsecko. A tebe miláčku budu mít nadosmrti v srdci... Čekej tam na mě," napsal své lásce a jejich společné kamarádce.


aanitaa ( 15. listopadu 2012 09:00 )

vyjimecne na tohle tema s tebou souhlasim

pepazdp ( 14. listopadu 2012 20:29 )

Nepleť si pojmy s dojmy Všechno má SVOJE pravidla. Jak pořádání závodu, tak prodej v marketu. Pravidla vodního póla bys taky necpala do hokeje

pepazdp ( 14. listopadu 2012 20:25 )

jo

pepazdp ( 14. listopadu 2012 20:24 )

vyfič Zakazovat něco kvůli bezmozkům, co nerespektují zákazy, mají absenci zdravého rozumu a zdegenerovaný pud sebezáchovy, může jedině stejnej bezmozek

kuna ( 14. listopadu 2012 19:27 )

Zobrazit celou diskusi