Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

BLESKmobil je fér, aneb proč je některé volání opravdu levné a jiné se tak jen tváří

Už voláte s předplacenou kartou BLESKmobil? Že ne? Chyba! BLESKmobil totiž nabízí tu nejvýhodnější cenu za volání 2,50 Kč/min bez omezujících podmínek.
Už voláte s předplacenou kartou BLESKmobil? Že ne? Chyba! BLESKmobil totiž nabízí tu nejvýhodnější cenu za volání 2,50 Kč/min bez omezujících podmínek.  (Autor: Blesk.cz)
Autor: red - 
14. listopadu 2012
14:32

Už voláte s předplacenou kartou BLESKmobil? Že ne? Chyba! BLESKmobil totiž nabízí tu nejvýhodnější cenu za volání 2,50 Kč/min bez omezujících podmínek. Nabídka BLESKmobil je naprosto jednoduchá a bez fíglů. I když se konkurence honosí, že nabízí podobně výhodnou cenu za volání, je v tom háček! Stačí se podívat na zub konkurenční nabídce...

Zatímco BLESKmobil má svoje nízké ceny trvale, konkurenční nabídky mají obvykle omezenou platnost na několik málo týdnů. Po jejich uplynutí se cena podstatně zvýší, takže se nenechte zmást jejich reklamou, která ukazuje jen tu magickou krátkodobou cenu!

Konkurenční nabídky navíc obvykle platí pouze po určitou dobu od posledního nabití. BLESKmobil žádné takové omezení u své ceny 2,50/min nemá. V čem je háček? Konkurenční nabídky výhodného volání typicky můžete využít pouze omezenu dobu od posledního dobití kreditu a tato doba může být ještě zkrácena, pokud nedobijete dostatečně vysokou částku. Při obvyklém dobití tak „výhodná“ cena platí třeba jenom jeden týden, a při dobití vyšší částkou ji nebudete moci využít déle než 4 týdny.

U konkurence se vám tak „výhodná“ cena může skrze fígl s dobíjením prodražit tak, že dohromady zaplatíte více, než jste platili doposud. BLESKmobil je oproti tomu naprosto jednoduchý: jedna cena kdykoli, kdekoli, bez fíglů, bez omezujících podmínek a bez povinnosti pravidelně dobíjet. Za 2,50 Kč/min můžete s BLESKmobil volat, když si pořídíte SIM kartu s kreditem 150 Kč.

Takže pro co se rozhodnout? Je to jasné, pochopitelně na celé čáře vítězí BLESKmobil! Desítky tisíc lidí už ho mají!

lynx ( 17. dubna 2013 09:27 )

Tak pod tento článek se podepíšu. Zasunul jsem Blesk kartu do mobilu a od první vteřiny bez jakýchkoli prodlev byla funkcní, byla od první vteřiny také funkční v zahraničí, bez nutnosti aktivace roomingu. Cena je výborná a donedávna byla výhodnější než drtivá většina paušálů. Své původní číslo od konkurenčního operátora jsem umrtvil pouze na příchozí hovory.

pari ( 17. dubna 2013 09:04 )

To dobíjení je prý prodlouženo na půl roku místo 3 měsíců, aspoň po dobití Vám v SMS od nich přijde do kdy platí kredit a tam je datum už potvrzen na půl roku, ale nevím, ještě jsem to nevyzkoušel.

verbatina ( 26. listopadu 2012 08:29 )

Já přešla i z celou rodinou.Voláme,píšeme,u dětí jak víme ten kredit moc dlouho nevydrží,tak že pro nás je to opravdu výhodné.Počítala jsem kde jaký paušál děleno volnými minutami a nikde jsem se nedosatala na takovouto cenu 2.50.Ale je to samozřejmě individuální.Jinak bude kreditovat moje 15-tiletá a jinak muj dědeček.Všem hezký den

fouk.si ( 21. listopadu 2012 13:06 )

Přesně dobíjet každé tři měsíce a i když neprovolám kredit tak mi simku zablokují do té doby než si znovu dobiju kredit a pak připočítají částku kterou jsem neprovolal.Simku jsem si sice koupil ale provolám co na ní je kredit a simku vyhodím.Není to fér jednání !!!

pepazdp ( 15. listopadu 2012 00:20 )

Od konkurence nejde o žádné fígly. Podrobně s podmínkami nižší ceny seznamují. Zato Bleskmobil to svoje omezení, tedy nutnost dobití každé tři měsíce za 250,-, jinak ti zhaftnou zbytek kreditu, zatlouká jak může

Zobrazit celou diskusi