Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk hledal »krále« české vlasti, který ukrýval malou Karolínku: Lidem nadává, že dýchají jeho vzduch!

Autor: Jiří Krušina, lmk - 
10. listopadu 2012
05:00

Král české vlasti, ředitel inspekce, vládce všech a majitel vzduchu... I takto sebe nazývá Petr M., přítel matky Karolínky (12). Blesk včera celý den po tomto podivném muži, který tvrdí, že nám všem vládne, pátral. Ale marně. Možná jeho další nadpřirozenou schopností je mizet!

Policisté Karolínku i s její matkou a právě tímto přítelem našli ve středu večer v Jeseníkách. Obě převezli na policejní služebnu do Hanušovic. Muž, který má podle Blesku neskutečné nadání na manipulaci, zmizel...

Jeskyně

Blesk se rozhodl najít jeskyni, kde Petr M. nějakou dobu přebýval. Podle místních ho tu ale nikdo půl roku neviděl. Dříví u jeskyně bylo ale čerstvě nařezané! „On patří do blázince. Nejdříve obsadil hrad, který vlastní buddhisté. Když jim začal nadávat, že mu dýchají jeho vzduch, tak ho vystěhovali,“ popsala obyvatelka vesničky Tupadly.

Jeskyně se nachází asi půl hodinky pěšky od chatek. Vede k ní vyšlapaná cestička po vrstevnici. Kolem jsou natahané věci, které vytvářejí dojem, že se spíš než v lese nacházíte na smetišti. Stará kamna, rozpadlé skříňky plné různých potravin jako jsou čaje, kukuřice, cukr, něco co připomíná gril... To vše tu leží!

Dovnitř se leze oknem. Místnost není velká. Vejde se sem jedna postel, velká skříň plná oblečení a bot a opět – kamna.

Chata

Další místem, kde se český král může ukrývat, je chata, kde policisté objevili malou Karolínku. Rekreační areál za Hanušovicemi v Jeseníkách působí až strašidelně. „Skoro rok areál nikdo nevyužíval. Až v poslední době se tam svítí a topí v kamnech. Lidi se tomu divnému místu vyhýbají,“ řekl muž, který pracuje v nedaleké vodní elektrárně.

Z komína ale vycházel kouř a uvnitř někdo svítil! Nikdo ale Blesku neotevřel.

Lidé, kteří bydlí kousek od této chaty tvrdí, že podivín, který ji obsadil, chodí po lesích v bílém oblečení.

Bývalý přítel: Opustil svoji rodinu a dítě!

Blesku se podařilo získat vyjádření bývalého přítele Petra M. Ten tvrdí, že před 10 lety z ničeho nic opustil svoji rodinu, včetně asi 8leté dcery, a zmizel. Nikomu se neozval... „Vždycky byl děsný egoista a takový ten člověk, co všechno ví, všude byl. Co si já pamatuji, tak před nějakou dobou prodával po školách nějaké učební pomůcky a omalovánky,“ popsal muž, který si přeje zůstat v anonymitě. Ten se také rozpovídal o tom, že dlouhou dobu usiloval o to, aby jeho dcera byla jen a jen s ním. „Naštěstí se mu to nepovedlo. Udělal by z ní asi blázna, když vidím, co udělal z té holčiny teď,“ dodal.

debruska ( 11. listopadu 2012 00:00 )

Bohužel si budete muset podle nových pravidel pravopisu zvyknout, že už se při oslovení nemusí psát velká písmena.

golf33 ( 10. listopadu 2012 23:04 )

Omlouvat se nemusíte. Nikde nepíšu, ať se tím zabývají úřady. Předat lidem, ať s tím zmetkem udělají, co chtějí. Jednoduché - dvě oči za oko, dva zuby za zub. A pokud už ze sebe děláte takového slušňáka, tak si prosím osvěžte pravidla pravopisu. Pokud někoho oslovuji, tak velkým písmenem, prosím. Takže Vás o to příště poprosím. Děkuji

xell ( 10. listopadu 2012 20:25 )

ještě si zapomněl, nechat uhořet v autě

avina ( 10. listopadu 2012 19:09 )

Už jednou podobný osud bylvorský a dcera herečky Dvorské-měli děti....

avina ( 10. listopadu 2012 19:07 )

Jak pěkné oblečení na to,že žil v lese.Z čeho všichni 3 žili?!Policie,sociálka je...

Zobrazit celou diskusi