Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Matka porodila v restauraci v Ládví u Prahy: Dítě nechala zemřít na záchodě!

Autor: Richard Veselý, David Malík - 
31. října 2012
21:50

Děsivý příběh se stal v Ládví nedaleko Prahy. Mladá žena tam podle zdroje Blesku přišla do restaurace, kde zřejmě tajně porodila a dítě pohodila na toaletě. Policisti ho tam později nalezli mrtvé.

Záchranáři byli do malé restaurace vpodvečer přivoláni kvůli ženě s masivním krvácením. Tu převezli do nemocnice. „Lékař poznal, že je žena po porodu a okamžitě se jí ptal, kde je dítě. Žena přiznala, že je mrtvé a nechala ho na záchodě,“ popsal Blesku zdroj z okolí vyšetřování. Zaměstnance restaurace čekal hrůzný pohled. 

Matka i otec pocházejí z Ládví

„Na toaletě skutečně našli policisté mrtvé čerstvě narozené dítě,“ dodal zdroj. Matka i otec dítěte údajně pocházejí přímo z Ládví. Sami policisté včera nechtěli tragédii jakkoliv komentovat. „Máme nahlášený výjezd. Bližší informace budeme ale poskytovat až ve čtvrtek,“ řekla pouze policejní mluvčí středočeského kraje Soňa Budská. Restaurace byla po celý večer obehnána páskou a na místě byli kriminalisté. Ti teprve na základě dalšího vyšetřování posoudí, jestli bude krkavčí matka stíhána za vraždu, nebo jiný trestný čin.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

teufel ( 1. listopadu 2012 12:30 )

Poporodní depresi si šla preventivně léčit předem do hospody.

krokodyl12 ( 1. listopadu 2012 12:30 )

A co takhle baby box nebo dite hned po porodu dat k adopci? Mela by za to dostat dozivoti. Kdyz se kouknu na svoji dceru, jak si tady hraje cela spokojena, tak se mi chce brecet

jity ( 1. listopadu 2012 12:11 )

boball máš pravdu o adopci je pořád zájem. Příroda je pěkná svi.ně nespravedlivá. Děti těm, kteří o ně stojí nedá a takové zrůdy to budou rodit jako na bežícím pásu.

boball ( 1. listopadu 2012 10:55 )

Nechápu,dítě se může dát k adopci,a porodit pohodlně v porodnici.

evita5555 ( 1. listopadu 2012 10:51 )

Keď už neexistuje trest smrti a bolo by ho najvyšší čas vrátiť, tak by sa mali zákony prispôsobiť súčasnej situácii. Ak niekto dokáže zavraždiť svoje dieťa, matku, babku či hociktorého príbuzného, mal by dostať najmenej trojnásobnú paletu v najťažšej skupine, pretože ak niekto dokáže zavraždiť svojich najbližších, tak je to mentálne aj morálne naprostý odpad a nemá v normálnej spoločnosti čo robiť, treba ho doživotne izolovať a dať mu také životné podmienky, aby dlho neprežil.

Zobrazit celou diskusi