Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Moderátor BBC znásilnil 16letou dívku: Otěhotněla a potrat splácela dva roky

Autor: Ladislav Leimer - 
24. října 2012
17:37

Když jí bylo teprve šestnáct a stále byla ještě panna, zrůdný pedofilní moderátor BBC Jimmy Savile (†84) ji znásilnil. Když otěhotněla, musela jít na potrat. Ten splácela celé dva roky…

Britce, která z pochopitelných důvodů nechce být jmenována, je nyní 65 let. Dodnes si moc dobře pamatuje hrůzy, které ji Savile napáchal. Když jí bylo teprve 16 let, vlákal jí do hotelového pokoje. Tam ji brutálně znásilnil.

Využil Elvise, aby ji znásilnil

Znásilněná se tehdy seznámila s chlípným moderátorem BBC, protože byla členkou fan klubu Elvise Presleyho, se kterou dělal rozhovor. Savile jí poprosil, aby mu dala svoji fotografii a kontakt. Později ji zavolal a řekl, že má od Krále rock ´n´ Rollu pro ni dárek. Když však na hotel přišla, přitisknul ji tvrdě ke zdi a začal líbat. „Křičela jsem ne, ne, ale on nepřestával,“ vypověděla po skoro padesáti letech žena.

Potrat splácela dva roky

„Když bylo po všem, řekl, že jsem už v pořádku. Potom pro něj přišel další muž a Jimmy řekl, jestli chci jít s nimi na oběd. Jenom jsem se třásla děsem. On pak odešel,“ vypověděla Britka. Když se vrátila domů, matka ji donutila jít na potrat. Na ilegální. Peníze si půjčila od babičky, které je ještě další dva roky splácela. Na zrůdného Jimmyho však stále nemůže zapomenout, ani dva roky po jeho smrti.

alex0800 ( 17. června 2015 10:51 )

A nikdo z Jimmových kolegů si nikdy nevšiml, že przní malé děti..? Asi si nikdo z ostatních pedofilních zrůd skutečně nevšiml. Všichni jednali dle královské rodiny, kde se řeší velmi mnoho soudů po celém světě a záhadně se vždy zastaví a nevyřeší.. . Někdo by ještě se mohl zamyslet nad faktem, že v královské incestní rodině se dějí mnohem horší věci, než "jen" vraždy princezen (Lady Di), znásilňování malých dětí třeba ex-sekretářem prince Phillipa (asi i ježidědek bude po smrti odhalen jako Jimmy) i jejich vraždy (ve světě bylo celkem zastaveno na 50 000!!! soudů o únosech a vraždách dětí, kde důkazy končili "poblíž" britské královské rodiny, na jejíž intervenci byly soudy zastavovány). Tedy až skapou další známí pedofilové, možná se rozjede i oněch 50 000 zastavených soudních stíhání. Je hrozné, že někdo může prznit nejslabší a ježtě k tomu beztrestně, jen proto, že slouží luciferiánskému systému, který již vešel do své poslední kapitoly s názvem Smrt lidstva kvůli spáse dolaru A Izraelští vyčůránci se smějí, jak nakrásně se plní tisíciletý plán na likvidaci všech gojímů.. Chazarští (farizejští) potomci si myslí, že jejich "bůh" Lucifer vyhrál a ona Poslední bitva ještě ani nezačala ;-) . . Tedy pokud nebudeme počítat dvě NEUTRONOVÉ JADERNÉ BOMBY POUŽITÉ V JEMENU V HLAVNÍM MĚSTĚ SANÁ shozené v polovině května (GOOGLE: jemen atom bomb). A DONĚTSKÁ JADERNÁ BOMBA Z 8.ÚNORA LETOŠNÍHO ROKU. VŠE ZDOKUMENTOVÁNO A PŘESTO SE TOMU ŽIDOVSKÁ MÉDIA NEVĚNUJÍ, NATOŽ ABY SE ALESPOŇ ZMÍNILI, ŽE IZRAEL MASAKRUJE CIVILISTY JADERNÝMI BOMBAMI.. Odpůrci boha stvořitele mají pocit, že již vyhráli.. Jak naivní a hloupé děti boží to jsou..

djaba ( 24. října 2012 22:48 )

Nevím , jaké mají představy diváci BBC o moderátorech , u nás by na něj nikdo nekoukal , zlatý Podlaha,Šíp nebo Kraus .Já bych ani na toho imbecila nekoukal ani půl minuty .

djaba ( 24. října 2012 22:44 )

Dokonce to není ani hazard , je to "spam" ,který z vás vyláká číslo pay pal,ap a následně prachy ,navíc to pochází odněkud mimo Čr , čeština je mizerná.

chrchla ( 24. října 2012 21:43 )

běž s tím do pitche

1pravda1 ( 24. října 2012 19:32 )

Jste normální - všude psát, že článek je OK, četla jste ho vůbec? Jděte si dělat reklamu na hazadní hry jinam !

Zobrazit celou diskusi