Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Motiv vraždy Vytopila (†36): Dva tátové, jedno dítě

Autor: Ondřej Požár, lmk - 
18. října 2012
05:00

Dva tátové, jedno dítě. Jeden je zplodil, druhý krátce před smrtí vychovával. Toho druhého, místostarostu Aleše Vytopila (†36), zabili! A z jeho vraždy je obžalovaný právě ten první, tedy otec dvouleté Míši Filip Onderka (38).

Holčičku chtěla údajně získat Onderkova exmanželka Radka Pojerová (46). Tvrdí to matka malé Míši Pavla Antalová (29), která byla Vytopilovou přítelkyní. Onderka a Pojerová se společně před soudem zpovídají z vraždy politika z brněnské ODS.

„Moje dcerka je nejpravděpodobnějším motivem vraždy. Aleš Vytopil zemřel kvůli ní! Obžalovaná už nemůže mít děti, takže na mě žárlila, že já můžu mít děti a ona ne!“ prohlásila u soudu Antalová.

Řekla také, že se Pojerová o její dcerku zajímala. Několikrát ji prý dokonce hlídala, když si děvčátko vzal na víkend její exmanžel Filip Onderka, k němuž se po rozvodu vrátila.

Doplatil na to, že chtěl mít rodinu

Onderka tvrdí, že Vytopila nezabil on, ale právě jeho exmanželka. A to legálně drženou pistolí Beretta ráže 9 mm ranou zezadu do hlavy.

Mrtvole pak obžalovaní podle státní zástupkyně Ivety Eichlerové uřízli hlavu. Ta se dosud nenašla! Udělali to proto, aby z lebky získali smrtící kulku. Tu pak Pojerová nosila až do zatčení na klíčích! Bezhlavé tělo pak podle žaloby zakopali v mělkém lesním hrobě.

Aleš Vytopil, jehož mrtvolu objevili kriminalisté loni koncem listopadu, tak podle všeho doplatil životem na to, že chtěl mít jako bezdětný a ženatý úplnou rodinu. O přítelkyni Antalovou a její dvě děti příkladně pečoval. Malou Míšu si zamiloval tak, že pro ni loni v srpnu koupil nový kočárek.

Kdo je kdo Kdo je kdo | Blesk – Ondřej Požár, archív Blesku

dodora ( 18. října 2012 11:15 )

No je to vycucaný z prstu. Nemá to žádnou logiku, navíc Vytopil byl jen milenec a je otázka na jak dlouho.

jullinca ( 18. října 2012 10:23 )

Nechápu....jestli chtěli to dítě,tak proč odpráskli Vytopila,to měli oddělat tu Antalovou,ne?Tam hrály víc roli ty prachy.

jandulad ( 18. října 2012 10:11 )

Dnes je další soud. Bude online?

decathlonova-matka ( 18. října 2012 09:54 )

z jedný kraviny udělat dvacet článků,to už je skoro na Nobelovu cenu za literaturu

teufel ( 18. října 2012 07:55 )

Dvě prostitutky se hádalý o dítě.

Zobrazit celou diskusi