Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pár nezvládal splácet dluhy: Společně se oběsili

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
17. října 2012
12:59

Šok asi zažili pracovníci obecního úřadu v Dubném na Českobudějovicku, když v lese našli oběšeného muže (†56) a ženu (†48).

Evidentně nešťastný pár si vzal život na obecním pozemku. „Byli nalezeni na obecním pozemku zaměstnanci obce. Byla jsem přítomna, ale nic bližšího nevím. Z Dubného nepocházejí,“ řekla Deníku starostka Božena Kudláčková.

Zabili se kvůli dluhům

Policie potvrdila, že se pár nestal obětí trestného činu. „Na základě výsledků vyšetřování je patrné, že se v obou případech jedná o dokonanou sebevraždu. Z toho důvodu nebudeme sdělovat žádné bližší informace," řekla jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická. Podle všeho se oběsili kvůli těžké životní situaci. Mohly za to dluhy, které nebyli schopni splácet.

babcababca ( 4. března 2013 02:18 )

pak jste zřejmě bohaté město a všivchni tam máte práci o kterou se nemusíte bát..jinak si to nedovedu představit...

babcababca ( 4. března 2013 02:15 )

něco říct si nemůže člověk dovolit říct teď..protože je okamžitě vyhozen..za dveřmi totiž čeká dalších 50 lidí,kteří čekají za dveřmi až se nějaké místo uvolní...tenkrát si mnohde nemohl vedoucí dovolit seřvat dělníka..protože každý měl určitou kvalifikaci...já jsem měla v 80 letech plat 3000,-+přídavky + alimenty,které když chlap neplatil tak dostal exekuci na plat a nemusela jsem mít strach,že je nedostanu..s hodně věcima jsem nesouhlasila..byla nesvoboda...dnes je sice demokracie..ale jen v hubách papalášů...lidi jsou naopak likvidováni systematicky exekutory a mnohdy ani nikde nic nedluží...na vás možná ještě nedošlo..ale až dojde tak bude zřejmě pozdě..pak možná budete mluvit jinak ...

babcababca ( 4. března 2013 02:08 )

ovšemže si mnozí za svoje dluhy můžou sami,ale kvůli tomu není důvod je finančně zlikvidovat.z malých částek dělat nehorázné sumy až o 1000% předražené exelkuce..to snad není normální..to je lichva..likvidace a exe mají jen zájem se napakovat..obzvláště když zjoistí ,že něco vlastníte...finanční negramotnost..to velmi široký pojem o kterém by se dalo dlouhé hodiny diskutovat...

neuman ( 20. října 2012 14:19 )

Ladislav Jakl oznamuje vystoupení z EU! http://www.youtube.com/watch?v=Nx6MyNJgafg Lidi, to je BOMBA!

e.44 ( 18. října 2012 02:39 )

Když vim, že se zdražuje a že zálohy nepokryjí skutečné náklady, tak si ty zálohy nechám zvednout, ne? Zvýšené náklady rozdělené na dvanác plateb v roce tak nebolej a člověk se taky vyhne zbytečnému navýšení nákladů o úroky za půjčku. Chce to jenom trochu přemýšlet aby se člověk nedostal do zbytečných problémů.

Zobrazit celou diskusi