Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svědek o obžalované z vraždy Vytopila: Je to čarodějnice, pálila manželovi vlasy!

Autor: Ondřej Požár - 
16. října 2012
05:01

Radka Pojerová, obžalovaná z vraždy brněnského politika Aleše Vytopila je čarodějnice a kartářka. Podle svědka, který všechny aktéry dobře zná, chtěla rituálně ochránit svého bývalého muže a spoluobžalovaného z vraždy spálením jeho vlasů!

Menší žena s havraními vlasy čelí nyní u soudu se svým exmanželem Filipem Onderkou (38) obžalobě z popravy židenického místostarosty Aleše Vytopila. Toho podle Onderky zastřelila loni 9. září zákeřně zezadu ranou do hlavy ze své legálně držené pistole Beretta ráže 9 mm. Pojerová, která se až do zatčení loni koncem listopadu živila kromě privátního sexu i kartářstvím, vinu popírá.

Rituálně pálila vlasy

U soudu ale vyšlo najevo, že pár dnů po vraždě Vytopilově přítelkyni Pavle Antalové (29) z karet lživě vyčetla, že politik žije! „Radka se také věnovala čarodějnictví. Jednou ustřihla Onderkovi pramínek vlasů a při rituálním obřadu je spálila, aby ho ochránila od zla,“ prozradil Blesku člověk, který oba obžalované velmi dobře zná a chce zůstat v anonymitě. Agresívní, asociální a parazitická... Podle soudních psychiatrů a psychologů obžalovaná trpí histrionskou poruchou osobnosti, tedy hysterickými záchvaty, při nichž se projevují její agresivní a asociální rysy a také parazitické sklony.

Manipuluje s lidmi

„Pokud by obviněná byla osobou, která střílela, jak popisuje obžalovaný Onderka, mohlo by se jednat o mimořádně silný afekt, který byl důsledkem její poruchy osobnosti. Její rozpoznávací schopnosti však byly plně zachovány,“ stojí ve spisu. Znalci dodali, že Pojerová se rozhoduje podle momentálních pocitů! „Je orientovaná na uspokojování svých potřeb. A dokáže manipulovat druhými lidmi k dosažení svých cílů,“ míní znalci Petra Sejbalová a Miroslav Petržela.

Psycholog a psychiatrička napsali o obžalované :

1. V případě plánované a připravované vraždy byly rozpoznávací a ovládací schopnosti u obviněné plně zachovány.

2. U obviněné byla zjištěna přítomnost sklonů k trestnému jednání.

3. Obviněná má sklon řešit konfl ikty agresí s použitím zbraně!

4. Možnost resocializace (napravení) se u ní jeví jako téměř nereálná až nemožná.

5. Obviněná Radka Onderková Pojerová svého bývalého manžela, obviněného Filipa Onderku, milovala a stále miluje. Vztah k obviněnému ze strany obviněné vykazuje rysy citové závislosti.

vungtao ( 16. října 2012 14:54 )

vungtao ( 16. října 2012 14:54 )

adelinda ( 16. října 2012 14:34 )

Vlaku, koukni na záznam pořadu Druhá šance.Tam uvidíš Radku v reálu. V bordelu chudák nic nevydělala.

vlaku ( 16. října 2012 13:51 )

Takový z.mrd, s vedením dvojího života se před veřejností pouze přetvařoval. Přitom šlo o naprosto nespolehlivou osobu, pohybující se mezi prostitutkami a podsvětím. Koledoval si o to. Kolik takových haj.zlíků se hraje na spasitele národa a přitom vše je jinak. Ano, máte pravdu 99% politiků, mafiánů, exekutorů a justice. Firma Miss je v této zemi továrna na ***, která je dodává mezi samolibou smetánku, mezi tzv. VIP. Část je dodávána do řad nejlépe placených sportovců. A kšefty kvetou samá radost. PFUJJJ !!! Je mi z této země nablití.

vlaku ( 16. října 2012 13:36 )

 Je docela hezká ženská. Po odsouzení bych ji dal do mužské věznice a mohla by putovat z cely do cely, místo nafukovací Anče. Přišla by si na své, bohužel však zadarmo.

Zobrazit celou diskusi