Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Opilá žena dala policistce pěstí a vylomila jí zub

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, šim - 
15. října 2012
12:37

Dva opilí lidé se v uplynulých dnech poprali s policisty v Praze. Nejprve v pátek muž (52) napadl policistu, který mu chtěl zabránit v potyčce kvůli mobilnímu telefonu s dalším mužem. O den později žena (22) napadla policistku, která ji napomínala kvůli rušení nočního klidu. Žena policistce zlomila zub.

Oběma podezřelým hrozí za násilí proti úřední osobě až čtyři roky vězení. Na policejním webu to dnes uvedla mluvčí Andrea Zoulová.

Spor dvou mužů kvůli prodeji telefonu řešila policejní hlídka v pátek na Karlově náměstí v Praze 2. Při potyčce totiž ohrožovali další lidi a vstupovali do cesty projíždějícím autům. Na výzvy policistů muži podle mluvčí ale nereagovali a jeden z nich dokonce fyzicky zaútočil na jednoho policistu. Hlídka útočníka zpacifikovala a převezla na protialkoholní záchytnou stanici, uvedla Zoulová.

Případ opilé ženy rušící noční klid policisté řešili v sobotu před půlnocí na rohu Spálené a Národní ulice v Praze 1. "Při komunikaci s hlídkou žena náhle zaútočila na policistku pěstí a úderem do obličeje jí zlomila zub," popsala událost mluvčí a doplnila, že stejně jako muž z Karlova náměstí skončila žena po vystřízlivění na policejní služebně.

lucianoxyz ( 18. října 2012 08:41 )

Došli argumenty? Ta baba mi je u řiti stejně jako ty, ale nějak mě už sere každej takovej dement co všechno ví nejlíp a hovno hovno zlatá rybko! Čest!

abzk ( 16. října 2012 18:37 )

Ty tu policajtku snad hobluješ, že tu ze sebe kvůli ní děláš takový pako

lucianoxyz ( 16. října 2012 12:56 )

Byl jsi někdy na ulici nebo při nějaké šarvátce? Asi těžko, co? Tu pecku mohla dostat když se zrovna otočila např. na jinýho účastníka té strkanice. Nikdy nic není jen černy nebo bíly. Další tupá ovce co mele názory podle toho co napíšou noviny nebo ostatní! Sám ani nemáš páru o tom, co se může během takové situace stát. Jen nadávat a hodnotit - to umí každej, ale kdo nic nedělá, nic neposere, co? Tak si mel ty svoje soudy - ostatní machři - jako ty - si to rádi přečtou!

abzk ( 15. října 2012 16:54 )

Pako jseš, třeba ne policajtský, ale rozhodně pako Jak si asi takovou komunikaci představuješ? Jako že ta ženská stála za tou husou policajtskou a zezadu jí v nestřeženym okamžiku vyrazila zuby? Sám tím děláš z tý policajtky větší husu než je, když tu vlastně tvrdíš, že ta husička ani neví jak se chovat při komunikaci s problémovou osobou. Pochopení napsanýho ti taky dělá mimo jiný problém, co? Nepsal jsem o diletantskym a brutálnim útoku na Frištenskýho, ale o případu, do kterýho se Frištenský připlet, tedy o tom, co už tu jiní zmínili - brutální a neprofesionální útoku na invalidní ženu, nesmyslné mlácení a šlapání po člověku na zemi, místo profesionálního zajištění těch osob. Jiný země sem vůbec netahej. Tam by takový paka, co nezvládaj profesionálně svojí práci vůbec u policie netrpěli.

lucianoxyz ( 15. října 2012 16:14 )

za 1. nejsem policajt a za 2. ty jsi tam byl? ty víš, že se na ni v době úderu dívala a tudíž mohle ragovat? to že se to stalo při komunikaci s hlídkou neznamená, že nemohla dostat jednu dobře mířenou! i když by se to stát nemělo! a co se týče Frištenskýho - ten měšťák zasahoval z nějakýho důvodu a na policajty se nesahá! ve francii nebo německu by si za to užil víc! nevím co se dělo před tím zásahema a vlastně proč zasahovali, já tam nebyl, ale p. Frištenský s tím druhým toho měšťáka mále poslali pod tramvaj. a brutalitu si představuju jinak ty šašku!

Zobrazit celou diskusi