Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželku (†23) uškrtil prádelní šňůrou, její tělo ukrýval pod podlahou

69letý milenec zavražděné Karolíny S. S ženou plánoval budoucnost. Věřil, že ho skutečně milovala. Dokonce spolu chtěli mít dítě.
 (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
15. října 2012
22:37

Policie uzavřela vyšetřování vraždy Karolíny S. (†23) jejím chotěm Vlastislavem S. (57) v Liberci. Případ již směřuje k soudnímu projednání. Muž matku svých dvou dcer (5 a 7) uškrtil prádelní šňůrou a mrtvolu měsíc ukrýval pod podlahou.

K vražedné posedlosti muže zřejmě dohnaly partnerské spory, finanční problémy i žárlivost kvůli nevěře Karolíny S., která se zamilovala do 69letého muže a nezaměstnaného chotě chtěla opustit. Pravděpodobně kvůli tomu ji nezaměstnaný bývalý řidič MHD letos v lednu zabil. Doma pak vytrhal podlahu u toalety, vyhrabal izolační materiál a místo něj do volného prostoru dal tělo své ženy. Lidem a médiím pak tvrdil, že jeho žena záhadně zmizela. „Vrať se, máme tě rádi!“ hlásal dokonce novinářům při policejním pátraní po pohřešované ženě. Kriminalisté až po měsíci záhadu vyřešili. Sousedům v tu dobu již začaly stropem prosakovat do jejich bytu tělní tekutiny z mrtvoly.

Soud začne případ vraždy Karolíny S. projednávat na konci října. Rozsudek by měl vynést v listopadu. Vraždícímu manželovi hrozí až 18 let vězení.

kamaradkaobeti ( 5. listopadu 2012 01:04 )

je mi z vas vsech nanic!kdo z vas ji znal ? ani jeden protoze to svinctvo by jste jinak nepsali!Kajina je nelepsi clovek jakeho jsem kdy znala a vim ze si takovejhle osud nezaslouzila. je to hnus kdyz se po tom kazdej dusevni invalida o ni osklive vyjadruje a pritom o tom celem vi absolutni hovno! holhttp://www.youtube.com/watch?v=gvlmWDTYpXY

jahodove_ticho ( 16. října 2012 22:34 )

To by byl hezký film do série Old Tarts... Možná něco ještě stihla natočit, potenciál by tu byl

zlataa ( 16. října 2012 10:18 )

Ale ty jejich holky jsou hezký a vypadají inteligentně. Chudáci

cauxichti ( 16. října 2012 08:03 )

To byla asi po mentální stránce dobrá lopata

honzina ( 16. října 2012 07:01 )

Je hrůza, že dopadla tak jak dopadla, ale co proboha čekala, š.uká nejméně od 15 když v 16 má fakana, manželovi je 57 a ve 23letech si najde 70ti letýho dědka?????? Příšerný!!!!!! Chudáci děti i její rodiče - co to propánaboha vychovali??????

Zobrazit celou diskusi