Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři děti spadly na vyjížďce z koně: Zasahoval i vrtulník!

Tři děti spadly při projížďce z koně
Tři děti spadly při projížďce z koně  (Autor: Foto profimedia.cz)
Autor: INT, mok - 
7. října 2012
14:01

Na Benešovsku zasahovala zácharnná služba u nešťastné nehody. Tři malé děti tam upadly z koně a zranily se. Zasahoval i vrtulník.

Tři děti ve věku kolem osmi let v sobotu odpoledne spadly z koně. Na místo musela vyrazit záchranná služba, dvě z nich převezla do nemocnice.

Děti utrpěly různá zranění. U jednoho bylo podezření na zlomenou ruku. Vážnější poranění ale měla holčička. Ta byla kvůli podezření na otřes mozku a poruchami vědomí převezena do nemocnice v Motole.

Katarina_ ( 27. ledna 2018 19:41 )

Co? To vůbec není pravda já jsem spadla z toho koně a měla otřes mozku a hlavně jsme neseděli na jednom koní. Každý měl svého koně. Když jsme jeli po cestě tak před námi přejelo auto a koně se splašili. A btw. Já jako malá neseděla u počítače atd. normálně jsem lezla po stromech atd... Teď mi je dvanáct a nic mi není . Žádné trvalé následky z toho nebyli. Takže jako nazdar. Nenechám se urážet.

kdoasi ( 16. ledna 2013 13:39 )

Pokud jezdíš,tak se nemůžeš ptát,proč spadly 3 najednou...

bibs_7 ( 31. října 2012 23:56 )

mrdoune, stalo sa mi ako jazdeckej istruktorke nieco podobne, nedaleko nas za stromami sa ozval zvuk ako ked streli npr. vyfuk, a dovtedy kludne poníky vystrelili kazdy inym smerom. a uz to bolo. takze trebars takto. miesto tych mudrosti o 3 ha.rantoch na jednom koni.

Lucio1 ( 7. října 2012 21:59 )

Tak trochu zírám.,pokud by neseděly pořád u počítačů ale třeba lezly po stromech., tak nebudou takové následky..možná vůbec žádné, nejsou to žádná mimina..

naidka ( 7. října 2012 18:01 )

jezdci za vyjížďku platí nemalé peníze a každý má svého koně. Pochybuju, že by 3 děti trenér posadil na jednoho koně, to by se ani nevešly do sedla. Ale zase je otázka, proč všechny spadly najednou - to je zase článek na dvě věci.

Zobrazit celou diskusi