Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Manželka na něj vzala nůž: Skončil s 25 ranami v těle

Hned za vstupními dveřmi tohoto motelu se se slovy „zachraňte děti, manželka mě ve spánku pobodala“ Petr H. (38) zhroutil na zem
Hned za vstupními dveřmi tohoto motelu se se slovy „zachraňte děti, manželka mě ve spánku pobodala“ Petr H. (38) zhroutil na zem  (Autor: Foto Blesk – Zbyněk Schnapka)
Autor: Zbyněk Schnapka, mokk - 
6. října 2012
05:00

Nahý muž celý od krve vyděsil servírku v motelu Modrá laguna v Přimdě na Tachovsku. Vstoupil dovnitř a se slovy „Zachraňte děti, manželka mě ve spánku pobodala,“ se zhroutil na zem. V těle měl zhruba dvacet pět ran od nože.

Krvavé drama se odehrálo v rodinném domku zhruba pět set metrů od motelu, kde Petr H. (38) prosil o pomoc. Uvnitř domku policisté našli vyděšená dvojčátka (4) krčící se v rohu dětského pokoje a zadrželi manželku pobodaného Evu (33).

Tekla z něj spousta krve

„Otevřely se dveře a já uviděla muže, který kromě jedné ponožky neměl na sobě vůbec nic. Byl celý od krve. Jako kdybyste na něj vylili kýbl červené barvy,“ vzpomíná na hrůznou noc servírka Galina. „Zhroutil se na zem a křičel, ať zachráníme jeho děti. Omotala jsem mu rány ručníkem a zavolala záchranku. Všude měl rány od nože, z kterých tekla spousta krve. Měl je na rukou, hrudníku. Když ho pak záchranáři otočili na břicho, zjistili, že rány má i na zádech. Celkem jich měl prý dvacet pět,“ svěřila se Galina s hrůzným zážitkem.

Záchrana na poslední chvíli

Pobodaný muž měl obrovské štěstí, že servírka ten den protáhla zavírací dobu. „Kdyby dorazil o tři minuty později, skončil by před dveřmi a pomoci by se nedočkal," dodala Galina.

Petr H. nejdříve hledal pomoc u souseda. „Když mě v noci probudili policajti, zjistil jsem, že mám zvonek od krve a na omítce krvavý otisk dlaně. Já ale tvrdě spal a nic neslyšel,“ řekl Blesku soused.

Bodala ho před dětmi

V době, kdy maminka bodala tatínka, byly doma i jejich dvě děti. Dvojčátka Patrika (4) a Marii (4) našli policisté v dětském pokoji. „Když jsme děti odnášeli k autu, plakaly. Než jsme dojeli k mateřské školce, trochu se uklidnily. Tam jsme je uložili do postýlek a děti usnuly. Ráno si pro ně přijeli prarodiče a odvezli si je k sobě do Prahy,“ řekla místostarostka Přimdy Marie Šperková.

Sousedé míní, že krvavé drama bylo vyvrcholením manželských neshod. Ošetřit na chirurgii potřebovala i manželka pobodaného, kterou policie obvinila z pokusu o vraždu. „Soud rozhodne, zda ji vezmeme do vazby,“ podotkla krajská policejní mluvčí Martina Korandová.

mipl ( 7. října 2012 13:04 )

znám je oba a vůbec se tomu nedivím, nemocný jsou oba, je to hrůza jen pro ty děti, ty dva si za to muzou sami

pack ( 7. října 2012 09:15 )

Přesně tak,nevíme co tomu předcházelo.Znám případ,kdy manželka psychicky týra manžela a ani o děti se nestará,navaří....Avšak na veřejnosti by to do ní nikdo neřekl.Našla si milence a veškerý čas tráví s ním.Když se tedˇ rozvádějí,tak soc.pracovnice upřednostnila matku před otcem,že děti(9,13let) patří matce.

gogo ( 6. října 2012 22:12 )

Anebo za c: žena je psychicky nemocná z dlouhodobého špatného zacházení ze strany manžela...

gevi ( 6. října 2012 20:12 )

Těžko říct, co tomu předcházelo. Buď je žena psychicky nemocná nebo ji ten muž dohnal k zoufalé reakci svým chováním.

anka ( 6. října 2012 14:00 )

Zobrazit celou diskusi