Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Další nebezpečné potraviny v obchodech: Oslizlé párky nebo plesnivé piškoty

Autor: INT, mok - 
5. října 2012
17:33

Plíseň, oslizlé párky nebo škůdci v potravinách. I takové jídlo se bohužel objevuje v českých obchodech. Server potraviny na pranýři si ale na nekvalitní nebo dokonce nebezpečné výrobky políčil. A jak to dopadlo?

V českých obchodech rozhodně není výjimkou nekvalitní, šizené nebo dokonce nebezpečné jídlo. Za poslední týden přišli inspektoři na dalších jedenáct výrobků, které byste si rozhodně nechtěli koupit. A na jaké výrobky si dávat pozor? To odhaluje server potravinynapranyri.cz.

Server zařadil mezi nebezpečné výrobky: Oslizlé, šedozelené Kubíkovy párečky, sušené meruňky, ve kterých se vyskytovali drobní škůdci, dále piškoty nebo polský pastiňák.

A nezapomněl ani na šizené nebo nekvalitní potraviny. Tam zařadil broskvový džem Lubawam, salám Viking, Family´s waferrs - plněné oplatky, sálám Vysočina, Turistický salám nebo kremžskou hořčici Delipo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

eremita ( 6. října 2012 22:49 )

No jo, no, je hezká víra v podporu českých firem, jenže, když už se prokoukáte minipísmem lupou, zjistíte, že z dříve renomovaného českého výrobce je tak nějak plíživě jakýsi distributor výrobku, zhotoveného v Polsku, Německu, jiní zase používají do echt českých uzenářských laskomin separáty dovážené z Polska, takže jsme podváděni stále a vybírat jaksi není z čeho. Je velký rozdíl mezi potravinami, které jsou dováženy k nám a těmi, co se konzumují pod stejnou značkou v zahraničí a tak je vlastně nejméně škodlivý placebo laciný masově vonící salám, který maso neobsahuje, jen sóju,a to v nejlepším případě. Vylepšující všudypřítomná "éčka" nemá cenu zmiňovat....

sabika ( 5. října 2012 22:33 )

tohle uz mne vazne stve, kde kdo sidi, ale koukam,ze clovek musi dat na "znamejsi" firmy..... tuhle jsem videla jak maminy hazely do kosiku Kubikovy parky, tak jsem se sla na ne podivat- odradil mne "jenom" polsky nazev, i kdyz uz radeji nakupuji v Nemecku, ale stejne sem nucena tu neco koupit, ale toho casu nez to prostuduju a ty potvory ani nepisou vse

e.44 ( 5. října 2012 19:50 )

Vykašli se na něj. tomik007 je k@k@t, ten se umlátí sám. Moje chyba, že jsem na něj reagovala a dala mu tak záminku aby se tu předváděl jak fakan z první pomocný.

blooroses ( 5. října 2012 19:04 )

Takhle blbej jsesi od narození, nebo si jenom vytrvale přiživuješ opici denaturátem? Jsi tady asi poslední blboun nejapný, co ještě nepochopil, že e44 je ona, ne on. Navíc převracením smyslu toho, co píše, děláš debila jenom sám ze sebe.

pgga ( 5. října 2012 18:51 )

pochubuji ze Disney vi o o detailu...kde firma pouziva jejich logo

Zobrazit celou diskusi