Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt krásné modelky: Vypadla z 9. patra

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kla - 
3. října 2012
16:02

Byla mladá, krásná a plná života. Nechtěla se vázat a ráda si užívala. Teď je mrtvá. Její záhadnou smrt vyšetřuje britská policie. Tělo modelky litevského původu Laury Pahomové (†23) našli na balkoně jednoho z nižších pater hotelu. Vypadla z pokoje v 9. patře, kde bydlela.

Místem tragédie se stal luxusní hotel v Manchesteru. „Říkali, že mladá žena spadla z balkonu a na místě zemřela. Myslím, že si nebyli jisti, zda to byla nehoda, nic jsem neviděl, ale je strašné zemřít tímto způsobem,“ řekl její soused z hotelu. Policie, která stále provádí vyšetřování, cizí zavinění nevyloučila.

Modelka zemřela okamžitě po pádu z balkonu hotelu. „Žena utrpěla vážná zranění a hned na místě jim podlehla. Nejsou však zatím známí jiní podezřelí,“ řekl mluvčí tamní policie.

Laura se několik let živila jako modelka, která pracovala převážně pro lokální fotografy a firmy. Nejúspěšnější manchesterský fotograf  Dan Tyack, který s Pahomovou pracoval, řekl místním večerním zprávám: „Byla to milá dívka, poslední, co jsem z jejích úst slyšel, bylo, že právě přijela z Litvy a přemýšlí nad trvalým návratem do Británie."

Na svém profilu jisté sociální sítě sama sebe popisovala jako „vtipnou, veselou, nezávaznou holku s legračním přízvukem“. Otázkou tedy zůstává, proč by tahle optimistická mladá žena a úspěšná modelka s velkými plány do budoucna, chtěla ukončit skvěle nastartovaný život.

jahodove_ticho ( 3. října 2012 19:17 )

Spíš někomu nepodržela, tak jí poslal z okna zpátky do Litvy

Zobrazit celou diskusi