Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anální pohroma: Muž měl v zadku patnácticentimetrového úhoře!

Muž přišel do nemocnice s úhořem v análu
Muž přišel do nemocnice s úhořem v análu  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
1. října 2012
23:23

V novozélandském Aucklandu přijali před několika dny pacienta s opravdu tíživým problémem. Trápila ho v análu zaražená ryba! V nemocnici mu nejdříve nevěřili, ale jakmile mu udělali rentgen, zůstali v šoku: Muž měl v zadku úhoře!

Jak se slizká ryba dostala do mužovy řitě, zůstává záhadou. Lékařům se ji však podařilo dostat ven a nešťastníkovi tak zůstal v pozadí už jen nepříjemný pocit.

S úhořem se lékaři setkali poprvé

„Úhoř měl asi patnáct centimetrů a opravdu jsme tady nic takového ještě nezažili,“ prohlásil zdroj z nemocnice. „Lékaři a sestry u nás přišli do kontaktu s lidmi, kteří měli v análech nejrůznější předměty, ale nikdy to nebyl úhoř. Toho jsme tu měli poprvé,“ dodal zdroj z nemocnice. Jméno pacienta nebylo na jeho přání zveřejněno. Ani se mu nedivíme.

 

 

londynskypes ( 2. října 2012 07:09 )

mel s nim analni sex priste si musis sehnat poradne tlusteho hada aby mohl vycouvat

makmark ( 2. října 2012 02:56 )

A´t si Blesk píše ty svoje "nejzábavnější voloviny", jenže ... jenže už několik šéfredaktorů Blesku odešlo pracovat do seriózních novin nebo kdysi kvalitních časopisů a jejich obsah zprznili na úroveň těchto análních sraček a estrády.

makmark ( 2. října 2012 02:45 )

Blesk byl náhodou při tom, fotky úhoře lezoucího ze zadnice naservíruje labužníkům v dalším napínavém pokračování tohoto případu.

howareyoudoing ( 2. října 2012 02:16 )

no mel ho tam!

kacota ( 2. října 2012 00:24 )

No prosím.. čo by Jaro Slávik za to dal ..

Zobrazit celou diskusi