Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtyřnohá kráska se dvěma vaginami porodila pět dětí!

Autor: red - 
30. září 2012
21:31

Čtyřma nohama a dvěma funkčními vaginami obdařila příroda dívku Josephine Myrtle Corbin z amerického Texasu. A dopřála jí pět dětí

J. M. Corbin se narodila 12. května 1868. Měla dvě normální nohy a dvě zakrnělé v dětské velikosti. Ty patřily jejímu nevyvinutému dvojčeti, se kterým byla srostlá. Přestože se narodila s touto anomálií, vyrostla z ní veselá, optimisticky naladěná a nutno říci i velice sexy žena!

Cirkus

Neunikla pozornosti cirkusových promotérů a velmi brzy se stala slavnou cirkusovou atrakcí a vydělávala velké peníze. Při vystoupení ukazovala své nohy v punčochách a všechny diváky skvěle bavila. V devatenácti letech se vdala za lékaře Clintona Bicknella.

Vaginy

Dobové materiály uváděly, že Josefína měla dvě plně funkční sady ženských orgánů, včetně vagin a děloh. Porodila prý pět zdravých dětí, dvě z jedné sady a tři z druhé sady orgánů. Zda to byla pravda, ci cirkusová mystifikace, je otázkou. Zemřela 6. května 1928 v texaském Cleburne obklopena milovanou rodinou.

allegra17 ( 3. října 2012 12:13 )

fotky jo, ale střihy oblečení byly dost jiný hahaha, mrkni se někdy do učebnice dějepisu

djaba ( 1. října 2012 21:41 )

Zdravim, letos koluje mezi VYDLABANCEMA nova forma privydelku, kdyz je vecer hodinka ...TO STIHNU I DVA TRI KUNCAFTY. Sama si takto privydelavam uz od ledna a reknu vAm ,uz ji mám celou odrenou a korunek malo.Asi je to tim , ze mam jen dve nohy.

stupet ( 1. října 2012 11:24 )

 Mně na té svatební fotce ale nepřijde, že by ty druhé nohy byly zakrnělý.

naidka ( 1. října 2012 10:39 )

jak mohla chodit? Podle té pohádky Zvířátka a Petrovští: levá, pravá, přední, zadní, pozor kozle, neupadni.

willovw ( 1. října 2012 10:06 )

mě tam hlavně nesedí ty krátké svatební šaty

Zobrazit celou diskusi