Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Biologický otec o případu utýrané Lucinky (†5): Ukrývali ji v mrazáku!

"Je to bestie v lidské kůži," řekl o otčímovi Jurajovi (vlevo) biologický otec utýrané Lucinky (vpravo).
"Je to bestie v lidské kůži," řekl o otčímovi Jurajovi (vlevo) biologický otec utýrané Lucinky (vpravo).  (Autor: Nový Čas)
Autor: INT, lm - 
29. září 2012
17:25

Další šokující informace k případu utýrané Lucinky (†5) z Bratislavy prozradil biologický otec nebohé holčičky Milan (41). Podle jeho svědectví, měl otčím Juraj Hroták (32) s matkou Alexandrou (42) ukrývat tělo mrtvé holčičky v mrazáku!

"Prý ji měli mrazáku, dokud je neodpojili od elektřiny," popsal situaci biologický otec malé Lucinky Milan Luknár pro slovenský týdeník Život.

Tělíčko utýrané holčičky ukrýval Juraj v bytě celé tři roky. Za to mu hrozí vězení sedm až patnáct let. Otčím má za sebou bohatou kriminální minulost. Patřil do konce do obávaného bratislavského gangu. Slovenští policisté ho stíhali za četné krádeže, přechovávání drog a za útok na veřejného činitele. Za týrání své manželky strávil v minulosti dokonce několik let v leopoldovském vězení.

"Je to bestie v lidské kůži," řekl na adresu Hrotáka Milan, který se s dcerou dlouho neviděl. Podle jeho slov mu před několika lety s Jurajem utekla manželka a Lucinku vzala sebou. I když je později vyhledal a holčičku z nevyhovujících podmínek vzal, policie ji zase vrátila matce a ta, nejspíš ze strachu z nového partnera, Lucinku i přes sliby biologickému otci už na návštěvy nevodila.

"Jestli je mi to líto? Vždyť jsem je hledal, ale mně by malou nesvěřili. S tím už nic nenadělám, život už jí nic nevrátí, ale jedno je jisté, Hroták chcípne...," uzavřel Milan.


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 30. září 2012 09:48 )

Zrůdu okamžitě odstranit z lidské společnosti, bez souzení, je to ztráta času a žádný soud si nezaslouží, pouze veřejný lynč a pak utracení.Měla by se vytvořit sekta a tyto zrůdy odstraňovat, jsou to zprzněnci přírody, na světě nemají co dělat!

adonis ( 30. září 2012 09:04 )

Rozvíjíte tady neplodné teorie,na vině je jednoznačně systém,který dovolí aby se toto stalo.

pgga ( 30. září 2012 06:28 )

Vrah neni.....ale jak dlouho svoje dite nevidel....nebo jak rika...nemohl najit? 

londynskypes ( 30. září 2012 05:50 )

aspon neni vrah ty odbornice na city

londynskypes ( 30. září 2012 05:49 )

Zobrazit celou diskusi