Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zběsilá honička: Muž ujížděl policie se třemi lidmi a pistolí, neměl řidičák!

Video se připravuje ...
Autor: jad, shp - 
28. září 2012
13:45

VIDEO - Policisté v Praze chtěli zkontrolovat řidiče (26) audi. Ten ale sešlápl plyn a chtěl zmizet. Následovala zběsilá a nebezpečná honička, která skončila havárií.

Řidič však na výzvy policistů nereagoval a začal ujíždět ulicí Bělehradská a Nuselská. Světelnou křižovatku ulic Bělehradská a Otakarova pak projel na červený signál a v protisměru pokračoval ulicí Otakarova směrem na Prahu 10. V ulici Na Louži se dokonce nebezpečný řidič střetl se služebním vozidlem policie a pokračoval dále ulicí Moskevská.

Měl zabavený řidičák

„Následovala nebezpečná honička ulicemi, která skončila až  v okamžiku, kdy šofér narazil do trolejového sloupu,“ uvedla mluvčí pražských policistů Jana Rösslerová. Policisté vytáhli z auta nejen řidiče, ale i tři spolujezdce. Za sedadlem našli plynovou pistoli a poté zjistili, že muž, který auto řídil, má až do roku 2017 zabavený řidičák.

alexandrakovva ( 28. září 2012 18:35 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

drapic ( 28. září 2012 16:15 )

divím se, že tu holku nechali se zvednutou hlavou. Pro kluky policejní dost nebezpečné, dávejte si na to POZOR!! Může vás to stát život

Zobrazit celou diskusi