Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyhodili ho z práce, a tak ve firmě zastřelil čtyři lidi! Pak spáchal sebevraždu

Autor: Ladislav Leimer - 
28. září 2012
11:39

Američan dostal ráno ve společnosti Accent Signage Systems vyhazov. Ztrátu místa neunesl a do sídla společnosti v americkém Minneapolisu se vrátil mstít. Zabil čtyři lidi a poté spáchal sebevraždu.

O vyhazovu, jako možném motivu střelby, informoval policejní zdroj. Při střelbě byli také kriticky zraněni další tři další osoby, jejichž stav je velmi vážný.

Zastřelil se v koutě

Policie nyní pracuje s verzí, že se muž šel mstít. O tom, že muž zabíjel kvůli vyhazovu, informovala už i televizní stanice Fox News. Policisté si myslí, že muž si své oběti vybíral cíleně. „Slyšel jsem čtyři nebo pět výstřelů,“ vypověděl svědek masakru Marques Jones (18). Když střelec dokončil své běsnění, ukryl se v koutě, ve kterém později obrátil zbraň proti sobě.

alexandrakovva ( 28. září 2012 18:35 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

Zobrazit celou diskusi