Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britku postihla mozková příhoda: 10 dní ji ubralo 14 let!

Sarah Thomson si nepamatuje ani na porod svých tří dětí
Sarah Thomson si nepamatuje ani na porod svých tří dětí  (Autor: Foto profi media.cz)
Autor: evak, mokk - 
28. září 2012
06:30

Během deseti dnů přišla Britka Sarah Thomson (32) o 14 let svého života. Kóma zavinilo, že se žena nyní cítí jako teenagerka a nepamatuje si, že by kdy založila rodinu. Pro manžela a tři děti to byl šok.

Prasklá tepna v mozku způsobila, že Sarah v listopadu upadla do kómatu. Když se probudila, myslela, že jí je devatenáct. Nepamatovala si však ani na svého syna Michaela (14), kterého porodila v osmnácti. Spolu s ním Daniel (5) a Amy (4) přišli najednou o matku.

Rodiče zestárli přes noc

„Když za mnou do nemocnice přišli příbuzní, byla jsem udivená, že je můj bratr plešatý. Rodičům jsem řekla, jak jsou sešlí věkem. Bylo to, jako by zestárli přes noc,“ popsala Sarah první setkání serveru Daily Mail.

Po příchodu domů si pletla jména dětí a do svého muže Chrise (34) se musela znovu zamilovat. „Že ho miluji, jsem mu řekla o Vánocích. Bylo to pro mě opravdu jako poprvé, “ usmívá se.

Už je to téměř rok. Sarah si stále na svou »starou« osobu nevzpomněla. Cítí se pořád jako teenager a dává to najevo i svým vzhledem. Začala si barvit vlasy namodro. Naštěstí si ale zvykla i na roli matky a manželky.

odetka.odetka ( 28. září 2012 11:39 )

Holka mela stesti. Tohle je ta lepsi varianta. Ja videla par lidi po mrtvici a nevypadalo to dobre.

alexandrakova ( 28. září 2012 10:50 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

arcaben ( 28. září 2012 10:10 )

A omlazující recept je na světě

bjutifl ( 28. září 2012 09:18 )

Jděte už do (_!_) drazí bleskáči se skomolenejma článkama, jejichž obšlehnutí z novinek na úrovni první pomocný vám většinou trvá 2-3 dny

Zobrazit celou diskusi