Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodina obětí vzkazuje Rezešové: Shnij v base!

Autor: oj - 
27. září 2012
15:31

Nedokáží jí přijít na jméno. Příbuzní manželského páru, který zahynul na maďarské dálnici po srážce s miliardářskou dcerkou Evou Rezešovou, se tvrdě vyjádřili na adresu bohaté Slovenky. Její rodině vzkázali, že je na zítřejším pohřbu nechtějí vidět.

„Moje manželka je na tom stále velmi zle. Nedokáže s nikým komunikovat, ani s vámi,“ řekl pro server Pluska.sk zeť manželů Medveczkých, kteří s dalšími dvěma příbuznými uhořeli v autě na dálnici 60 kilometrů od Budapešti. "Přejeme jí, aby v base trčela co nejdýl. Vždyť nám sebrala naše milované,“ řekl se slzami v očích. „Nepřejeme jí nic dobrého. To zlé, co jim přejeme, raději nevyslovím,“ snažil se udržet své emoce na uzdě.

Do smrti bude sedět v base?

Po svědectví kamioňáka hrozí Rezešové podle maďarských zákonů doživotí.

„Auto Varholíkové-Rezešové se zařadilo za bílý fiat a jelo vysokou rychlostí. Bylo to asi deset kilometrů od místa nehody. Fiat se pak snažil předjet kamiony, pomalejší jízdou tak zpomalil Varholíkovou-Rezešovou, a ta tak předjíždět nemohla. Když se fiat zařadil zpět do pomalejšího pruhu, její BMW ho začalo pronásledovat a nahánět. Pokoušela se ho potrestat, a tak se fiat snažil uniknout,“ řekl řidič kamionu. Pokud by tomu tak skutečně bylo, jednalo by se o úmyslné zabití

Právník jeho výpověď vyvrátil: "Neexistuje žádný objektivní důkaz, že fiat skutečně naháněla." Zvláštní pro něj je taktéž fakt, že by kamion dokázal 10 kilometrů udržet tempo s dvěma osobními automobily.

alexandrakova ( 28. září 2012 10:50 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

londynskypes ( 28. září 2012 04:45 )

to by ji mela na dranc

londynskypes ( 28. září 2012 04:44 )

georg7

londynskypes ( 28. září 2012 04:43 )

vrtajzub ( 27. září 2012 22:51 )

ahoj kobi ten chudačisko ma prestal baviť

Zobrazit celou diskusi