Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Úraz, který nadzdvihne obočí: Muži málem větev vyrvala oko z důlku!

Autor: Ladislav Leimer - 
27. září 2012
05:30

Američan Colby Ellis (22) měl více štěstí než rozumu. Rozhodl se vyšplhat na vysoký strom obrostlý vínem. Když však šplhal vzhůru, jedna z vinných rév praskla a on se zřítil k zemi, až si vrazil větev do oka.

Úraz, který vypadá jako z hororového filmu, naštěstí skončil v Severní Karolíně dobře. „Viděl jsem několik vinných rév, jak obrůstají vysoký strom. Řekl jsem si, že na něj vyšplhám. Když jsem byl ale asi metr a půl vysoko, jedna z rév praskla a já se zřítil k zemi,“ popsal děsivý zážitek sám Colby, který je podle vlastních slov velký dobrodruh.

Dopadl na nohy s větví v oku

„Sice jsem dopadl na nohy, ale ohnul jsem se v pase, a když jsem se narovnal, zjistil jsem, že mám v oku zaraženou větev,“ dodává Colby. „Nejdřív jsem byl v šoku, ale já, i kamarád, který byl se mnou, jsme trénováni v první pomoci, takže jsme věděli, že jí tam máme nechat,“ dodal. Když s kamarádem doběhli k silnici, naštěstí jim dobrotivý kolemjedoucí zastavil a dovezl je až do nemocnice. Ať vypadal úraz sebehůř, Colby se z něj plně zotaví. Větev, ať jakkoliv velká, totiž nezasáhla přímo oční bulvu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vrtajzub ( 27. září 2012 23:00 )

tomu hovorím z pekla šťastie

Zobrazit celou diskusi