Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásné sestry (†21 a †23) zemřely na dovolené, na kterou šetřily dlouhé měsíce

Autor: Ladislav Leimer - 
24. září 2012
10:49

Tak moc se těšily do Maroka, na dovolenou snů šetřily dlouhé měsíce a po ničem jiném netoužily. Výlet snů skončil tragédií, blonďaté sestry Pippa (†21) a Tara (†23) Darlingtonovi se při vysněném výletu vybouraly a následkům zranění podlehly.

Pippa i Tara z Velké Británie mluvily o dovolené v Maroku jako o „dobrodružství jejich životů“. Po ničem jiném netoužily. „Přesně tak o výletu hovořily. Tvrdě kvůli němu pracovaly a šetřily si peníze po dlouhé měsíce,“ prozradili smutně rodiče zesnulých sester, Patrick a Emma Darlingtonovi.

Zemřely ve vypůjčeném voze, kamarád je v komatu

Tara a Pippa zemřely ve vypůjčeném autě na marocké silnici. Srazily se s dalším vozidlem. Obě byly na místě mrtvé, jejich zranění nebyla slučitelná s životem. Jejich kamarád Joshua Stump (21), který jel s nimi, utrpěl vážná zranění a v komatu leží už dva týdny. „Byly to ty nejkrásnější, energické a zábavu milující dívky, které přinesly světlo a smích každému, kdo se s nimi seznámil,“ dodali rodiče.

zelena.karkulka ( 24. září 2012 21:32 )

V Maroku není lehký řídit,zvlášť v Casablance,tam je šílený provoz,není to na Evropský způsob jízdy,jezdí se intuitivně.A pokud nebyly zkušené řidičky,jakože asi nebyly v tom věku,neměly se do toho vůbec pouštět,mohly si najmout za pár DM řidiče.

rezacek ( 24. září 2012 13:20 )

Samozřejmě. Ty jsi nečetl Švejka? Ten poradí to, ten zase tohle, a pak se dílo podaří.

rezacek ( 24. září 2012 13:19 )

Zas až tolik krásné nebyly. Mají takový koňský obličej a nečistou pleť. Nemohu ovšem patřičně posoudit lívance a pekáč, abych mohl definitivně rozhodnout. Čest jejich památce.

pilif.99 ( 24. září 2012 13:17 )

Pleskáči, můžete přestat používat ta neustále se opakující a již trapná přídavná jména?

abyss ( 24. září 2012 13:14 )

Vždyť je to pravda. Stává se to dnes a denně. A je dost nejen neadekvátní, ale hloupé a nechutné, vytáhnout z těch všech tragédií jednu jenom proto, že se to stalo pro někoho atraktivním blondýnám v pro někoho atraktivním Maroku

Zobrazit celou diskusi