Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Andreeu (23) chtěl znásilnit lékař, vyskočila ze 7. patra: Teď je z ní modelka!

Autor: Ladislav Leimer - 
25. září 2012
06:09

Rumunka Andreea Mocanu (23) si prožila peklo na zemi. Před šesti lety se jí její lékař pokusil znásilnit. Ona mu chtěla utéci a vyskočila z okna sedmého patra. Utrpěla vážné poranění, zlomeniny po celém těle i šrámy na obličeji. S děsivými zraněními i osudem se ale porvala a teď se stala modelkou.

Když vypadla ze sedmého patra, lékaři ji nedávali příliš šancí na kompletní zotavení. Obávali se, že dívka skončí na vozíku a nikdy už nebude chodit. Andreea se však nedala, moc toužila po tom, aby se stala profesionální modelkou. Krásné dívce se to nakonec podařilo a podle všeho jí teď čeká zdárná kariéra.

Z dispečerky modelkou

Andreea se ani po těch nejhorších zkušenostech s lékařem nebála obrátit na odborníky a zaplatila si ty nejlepší psychology. Ti jí pomohli prodělané drama překonat. Jakmile se její psychický i fyzický stav zlepšil, začala pracovat jako telefonická dispečerka.

„Před třemi lety jsem pracovala v kurýrní službě jako dispečerka, nyní jsem asistentkou top manažera v jedné stavební firmě,“ popsala Andreea své pracovní zkušenosti. Teď už bude jejím hlavním zaměstnáním nejspíšetoužebně chtěný modeling.

Klidně bude fotit i nahá

Andreea má teď za sebou první focení, při kterém se nechala zvěčnit jen ve spodním prádle. V této práci chce pokračovat a nebojí se prý ani vysvléknout celá. „Líbí se mi nápad, abych jako profesionální modelka předváděla svoje ženské tělo. Věřím tomu, že si pěkné ženy alespoň jednou v životě pohrávají s myšlenkou, že je budou fotit profesionálky. Sama bych si dokázala představit, že nafotím ještě více sexy fotografie. Jen nesmí být příliš sprosté a vulgární,“ nechala se slyšet Andrea.

zelena.karkulka ( 25. září 2012 21:58 )

to je káča

santini ( 25. září 2012 12:51 )

Doktor nabíd málo

tikumfa ( 25. září 2012 09:07 )

mně taky přide spíš jak barová *** než modelka

londynskypes ( 25. září 2012 07:29 )

a jeste je hnusna

londynskypes ( 25. září 2012 07:24 )

panasonic

Zobrazit celou diskusi