Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapci (13) brutálně umlátili prababičku: Pak šli na pizzu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, lm - 
23. září 2012
13:35

Chladnokrevný a brutální čin dvou mladíků z Sheboygan Falls ve Wisconsinu paralyzoval Ameriku. Chlapci umlátili kladivem a sekerou prababičku (78) jednoho z nich, okradli ji a pak jeli, jako by se nic nestalo, na pizzu.

Při výslechu jeden z chlapců odhalil, jak k vraždě došlo. K prababičce už jeli oba vyzbrojeni kladivem a sekyrkou, při čemž vražedné nástroje schovávali pod oblečením. Do domu vnikli nezamčenými dveřmi. Ženu začali bít nejdříve topůrky. Když je důchodkyně, tou dobou ležící na zemi, začala prosit, ať přestanou, neváhal jeden z chlapců vzít kladivo a dvakrát ji udeřil. Žena svým zraněním na místě podlehla, policie za příčinu smrt označila především rozsáhlá zranění hlavy neslučitelná se životem.

Oba chlapci po chladnokrevném činu ukradli z domu oběti šperky a cennosti a vydali se jejím autem do místního obchodního střediska, kde si bez výčitek objednali pizzu. Aby čin zamaskovali, rozhodli se odstavit auto na místním parkovišti s klíčky v zapalování a viditelně umístěnými cennostmi. Doufali, že ho někdo ukradne a policie bude podezřívat případného zloděje. Dokonce nezapomněli očistit všechny otisky a jiné stopy, které by mohly směřovat k nim.

Jeden z chlapců se nakonec k činu doznal. "Toto je strašný čin. ... Neskutečně brutální čin," řekla komisařka Rebecca Persick. Chladnokrevnost chlapců a brutalita činu vyšetřovatele šokovala. A právě proto státní zástupce navrhl soudit chlapce jako dospělé, což se snaží zvrátit právní obhájce obžalovaných. V případě, že by chlapci byli souzeni jako dospělí, hrozí jim až doživotí, jako děti mohou dostat trest nanejvýš 25 let za mřížemi. Na oba byla uvalena kauce ve výši milion dolarů (v přepočtu téměř dvacet milionů korun).

erikcom ( 25. září 2012 10:32 )

elik2222** co ti uvaří ženuška na soukrome plaži v mexiku hahaha ty woe ty seš ten kokutek cechacek co byl nejdal v chorvatsku a mel sebou 100 rizku a 45 kg paštik z alberta

maximillian ( 25. září 2012 10:07 )

maximillian ( 25. září 2012 10:06 )

123456 presne !!!! jenom to tem hurvinkum zamindrakovanym lopatisticky vysvetli !

maximillian ( 25. září 2012 10:04 )

prefikana

maximillian ( 25. září 2012 10:03 )

Zobrazit celou diskusi