Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Swingers party v sídle českých myslivců! Už troubějí...

Čeští myslivci se nestačí divit: Ve sklepě jejich sídla se mají pořádat swingers party!
Čeští myslivci se nestačí divit: Ve sklepě jejich sídla se mají pořádat swingers party!  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao, INT - 
21. září 2012
14:44

Tak tohle je úsměvný skandál. Ve sklepě sídla českých myslivců se mají pořádat swingers party! To se však myslivecké jednotě vůbec nelíbí. Sexuální orgie přímo pod nosem mít prostě nechce.

Českomoravská myslivecká jednota má své sídlo v Praze v Jungmannově ulici. A to už řadu let. Teď však musí řešit kuriózní problém.

Sklepní prostory budovy si pronajala firma, ovšem ne jen tak ledajaká. Za "centrum volno časových aktivit", které má ve sklepení sídla myslivců zřídit, prý ukrývá pořádání sexuálních orgií! Píše o tom iDnes.cz.

Sídlo mají myslivci v budově od 90. let. Vzhledem ke stáří budovy se však začali přesouvat jinam, a tak část prostorů pronajímají.

Bouří se i Papež

Serveru také poskytl výpověď místopředseda myslivecké jednoty, poslanec Jiří Papež (ODS): "Bylo nám řečeno, že v domě bude něco jako klub, v němž se budou příležitostně konat swingers party," potvrdil.

Na hromadný sex se však konzervativní myslivci nadšeně netváří. A spojovaní s ním být rozhodně nechtějí. "Vím, že v členské základně to nevyvolalo zrovna vlnu nadšení. Mnozí s tím nesouhlasí," dodává Papež.

"Myslivecká veřejnost by s tím nikdy nesouhlasila, nic takového nepřipustíme," dodal šéf myslivců z Ústí nad Labem Miroslav Machala.

swpol ( 13. listopadu 2012 21:13 )

Toto není jedíná myslivna, která e takto proměnila. Podívejte se na www.swingersaci.cz

naidka ( 22. září 2012 16:40 )

myslivcům nedošlo, že by museli vzít s sebou nějaké švarné laňky, aby je tam vůbec pustili.

mutaky ( 22. září 2012 12:58 )

Myslivci se naštvali, že je taky nepozvali.

sandrahauseroova ( 22. září 2012 12:41 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

jahodove_ticho ( 21. září 2012 23:34 )

Ty nadělaj.... Tak tam můžou se slevou zajít! Já bych si třeba s těma kočičkama na fotce dal hned říct )

Zobrazit celou diskusi