Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tělíčko Lucinky (†5) leželo v místnosti 3 roky: Sestra vyrůstala vedle něj

Malá Saša vyrůstala vedle těla své mrtvé sestřičky
Malá Saša vyrůstala vedle těla své mrtvé sestřičky  (Autor: Foto - Nový Čas)
Autor: Čas.sk, ljš - 
19. září 2012
12:38

Na světě byla jen krátkých pět let a ty byly plné hrůzy. Malou Lucinku (†5) v Bratislavě před třemi lety utýral její krutý otčím, tělo holčičky pak ukryl v posteli. V té době se také narodila malá Saša, která v bytě hrůzy vedle těla své mrtvé sestry vyrůstala.

Tragédie v rodině odstartovala, když se na jaře roku 2009 Lucčin nevlastní otec Juraj H. (31) vrátil z vězení. Krátce po narození dalšího dítěte, dcery Alexandry, jeho žena zjistila, že má Lucinka na těle velké množství modřin a zaschlou krev v obličeji. Policistům pak ale řekla, že ji Juraj zbil do bezvědomí, kdykoli se dceru snažila chránit.

Jak holčička zemřela?

Podle serveru Čas.sk slyšela matka jedno dne na podzim roku 2009 z vedlejší místnosti křik. Když tam přišla, našla Lucčino bezvládné tělo na posteli. S její smrtí se však údajně nedokázala smířit, a proto holčičku oblékla do krásných šatiček. Juraj jí zakázal zavolat policii, tělo holčičky přikryl dekou a dveře od pokoje zamkl a zatarasil skříní.Tělo malé Lucinky tak našli policisté až po třech letech.

Bratislavské úřady nyní čelí obrovské vlně kritiky. Na násilí v této rodině totiž sousedé upozorňovali velmi často, nikdo ale nic neudělal. Ústav sociální péče nezjistil ani to, že dítě před dvěma lety nenastoupilo do školy. Naději na lepší život mimo dosah násilnického otce tak má alespoň Lucčina tříletá dcera Saša.

domez90 ( 17. února 2013 15:51 )

Zavírat takový magory a psychopaty?? Proč?? Copak oni se nějak změní po propuštění? Trest smrti pro všechny takový u kterých je to jasný...

buban ( 19. září 2012 20:48 )

no jo no, ono je ted moda ze sebe delat cizince-zvlaste pak pod nic nerikajicim nickem.Chudaku

buban ( 19. září 2012 20:36 )

ne, to se neda pochopit, stejne jako se neda pochopit ta cubka u nas, v Cesku, ktera zabila svoje 4 deti-a proti dozivoti se odvolala-ac nebyla shledana psychicky nemocnou.

pgga ( 19. září 2012 20:34 )

Ja vim....nebydlim tam ani tam.... 

buban ( 19. září 2012 20:31 )

ale to neplati ani v Cesku-bohuzel

Zobrazit celou diskusi